Rozrywka: animacje dla dorosłych i dla dzieci, wodne polo, aerobik, zumba, lekcje tańca, boisko do gry w bule, łucznictwo.
Dla dzieci: plac zabaw, miniklub (4-7 lat), maxiklub (8-11 lat), klub dla nastolatków (od 12 lat), minidisco, wodny plac zabaw.
W hotelu jest aż 5 basenów, w tym jeden ze strefą chill out.
Ok. 2km od centrum tętniącego życiem PUERTO DEL CARMEN ze sklepami i restauracjami.
Hotel ogromny, z dużą ilością personelu, którzy codziennie mają mnóstwo pracy i uwijają się codziennie, żeby turyście mieli wszystko i codziennie. Hotel czysty w każdym zakamarku z idealnie działającą restauracją, dla dorosłych osobno , dla rodzin z dziećmi osobno. 4 baseny dla każdego coś miłego. Polecam w każdym calu.
Umiejscowienie, polska opieka osoby w rejestracji, animacje również po polsku, czystość w pokojach, restauracjach, na całym obiekcie, blisko na plażę, możliwość wynajmu samochodu, pełen profesjonalizm.
Nie ma się czego uczepić
Pobyt oceniamy bardzo dobrze. Hotel położony w doskonałej lokalizacji, zaledwie rzut beretem od promenady, plaży, sklepów i życia nocnego. Przystanek autobusowy znajduje się tuż za rogiem. Pokoje sprzątane wg pozostawionej rozpiski w dniu przyjazdu.
Na duży plus obiekt, pokoje, czystość, atmosfera, bliskość innych atrakcji oraz położenie hotelu.
Wyżywienie - wbrew pozytywnym opiniom, które często wspominają o urozmaiconym menu, nasze doświadczenie było zgoła inne. Posiłki były powtarzalne, z mało zróżnicowanymi potrawami. Restauracje są duże, z szerokimi blatami, jednak dania były wystawione tak, jakby restauracja miała się zamykać. Na kolejny minus napoje alkoholowe – wszystkie nieco lepsze alkohole były dodatkowo płatne. podstawowe drinki, jak mojito czy aperol, były płatne, co nas zaskoczyło.
Hotel zadbany , bardzo dobrze zlokalizowany 5 minut spacerkiem do oceanu i głównego deptaka. Obsługa bardzo miła i pomocna , pokoje jak i sam hotel bardzo ładny.
Bardzo dobre jedzenie, dobra organizacja,hotel świetnie zlokalizowany , bardzo zadbany.
Pomimo świetnych Pan animatorek animacje dla dzieci krótkie i według mojej opinii średnie.
Hotel wspaniały. Położenie super, rozległy teren, pięknie zagospodarowany. 4 baseny, nigdy nie było problemu z miejscem. Bardzo dobre jedzenie i super organizacja w restauracji, ponieważ to obsługa znajduje nam stolik, nie ma żadnego przepychania się. Nie ma tłumów ludzi, nie wiem czy podczas naszego pobytu wszystkie pokoje były zajęte, ale nigdy nie było tłoku zarówno w restauracji jak i na basenach. Bardzo miła obsługa, wszyscy uśmiechnięci. Animatorzy prowadzący animacje bardzo dobrzy, świetnie się ich oglądało. Jedyne do czego można by się przyczepić to to, że brakuje animacji dla dzieci w wieku ok. 8-10 lat, bo są dla maluszków o godz. 20.15 oraz potem dla nastolatków/dorosłych ale dopiero od godziny 21.30 - trochę to za późno wg mnie. Ale to szczegół. Pokoje ładne, czysto, blisko do pięknej promenady i oceanu (ok. 5 min drogi). To były moje najlepsze wakacje
Położenie, brak tłumów, zagospodarowanie terenu, jedzenie
Nic.
Polecam. Hotel rozmieszcza ny na dość dużym obszarze(na początku można się trochę pogubić), ma 5 podgrzewanych basenów rozmieszczonych pomiędzy budynkami dzięki czemu mimo dużej ilość gości nie ma wrażenia tłumów. W połowie stycznia działały wszystkie atrakcje i animacje. Czysto, obsługa bardzo pomocna, uśmiechnięta. Mimo drobnego nieprzyjemnego incydentu (nie z winy hotelu) reakcja managera bardzo szybka i adekwatna - wielki plus. Ogromny plus za animacje - codziennie zajęcia jogi na plaży lub stretching, zajęcia tematyczne dla dzieci z pracami plastycznymi (maski, bransoletki, superbohaterowie), konkursy
wydzielone strefy tylko dla dorosłych, bardzo dobre jedzenie, podwójne więczorne animacje dla dorosłych - jak nie lubisz flamenco możesz wybrać koncert w innej restauracji. Ekipa animacyjna - świetna joga i zajęcia dla dzieci
budynki maja po 2 piętra bez windy, trochę cieżko wnieść walizki.
Piękny kompleks, smaczne jedzenie, blisko plaży i promenady.
Hotel ogólnie czysty, pokoje duże z ciekawą łazienką. Hotel oblegany przez osoby w bardzo podeszłym wieku 75+ oraz rodziny z dziećmi, chociaż zdecydowaną większość stanowiła ta pierwsza grupa osób. Animacji na basenie lub innych aktywności w ciągu dnia nie zauważyłem, może jakieś były, ale najwidoczniej były organizowane z bardzo znikomym zaangażowaniem. Wieczorem główną atrakcję był codzienny "koncert" gitarzysty, grającego naprawdę stare hity(lata 50). Opcja wyżywienia All oferuje napoje gazowane oraz smaczne drinki robione z markowych alkoholi. Niestety kawa dostępna dopiero od 10, przekąski w basenowym barze to pozostałości ze śniadań i obiadów, których nikt nie uzupełniał. Jedzenie bardzo bardzo monotonne, raczej przygotowywane z niskiej jakości produktów. Brak owoców morza, brak świeżych owoców, pomidory niedojrzałe(twarde i zielone), pizza często zbyt tłusta, bardzo powtarzalne obiady i kolacje, praktycznie się o siebie nie różniące. Śniadania przygotowane typowo pod anglików, gdzie głównym daniem był bekon, omlety i tosty. Niestety jakość i różnorodność posiłków sprawiła, że nie miałbym siły jeść tego samego w kółko przez kolejny tydzień. Baseny czyste z bardzo przyjemną i ciepłą wodą. Hotel ogólnie zadbany. Barmani bardzo przyjaźni i miło nastawieni. Podsumowując miejsce idealne dla osób ceniących spokój ze względu m.in na strefy tylko dla dorosłych, jednak nie dla osób chcących przy tym smacznie zjeść.
-Kilka ciepłych i czystych basenów -Przyjaźni barmani -Markowe alkohole -Czyste codziennie sprzątane pokoje -Wielkość pokoju (duże) -Bliska odległość od ładnej plaży -Bliska odległość od lotniska
-Zdecydowanie wyżywienie(monotonia posiłków, niska ich jakość, brak całodobowej możliwości nalewania napojów typu cola, bardzo niesmaczna kawa) -Brak zachęcających animacji mimo sprzyjającej infrastruktury -Zbyt późno otwierane bary, które były zamykane o już 23...
Hotel wspaniały godny polecenia. Ciekawe animacje. Zaletą jest wyodrębnienie części dla dorosłych. Super jedzenie ,lokalizacja.
Czystość hotelu, obsługa, jedzenie
Za małe baseny
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Atrakcyjna okolica, blisko lotnisko. Pracownicy hotelu uśmiechnięci i życzliwi. Jedzenie smaczne. Byliśmy tam drugi rok z rzędu, więc o czymś to świadczy.
Hotel godny polecenia. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dorośli spędzając czas w strefie 18+ ( basen, jadalnia, bar), a rodziny z dziećmi przy innych basenach. Animatorzy prężnie działają od rana do późnych godzin. Jedzenie smaczne, duży wybór, nigdy niczego nie brakowało. Obsługa bardzo miła, pokoje sprzątane są wg zaznaczonych opcji. Wieczorami wiele się działo w różnych częściach całego kompleksu.
Położenie hotelu, obsługa, strefa dla dorosłych
Mało komfortowe drzwi do łazienki
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Ogromna zaleta hotelu jest jego czystość i dostatek atrakcji. Dzieci zachwycone! Jedzenie bardzo dobre, duża dbałość o czystość stolików. Tylne wyjście umożliwia skrócenie drogi na plaże. Dziwny rozwiązanie z łazienka. w naszym apartamencie była ona centralna, otwarta częścią…
Czystość Jedzenie Atrakcje Strefy tylko dla dorosłych
Lazienka
Bardzo fajny hotel! czysto miła obsługa i dobre jedzenie.polecam
Hotel bardzo przyjemny, czysto, pokoje bardzo przestronne, sprzątane codziennie. Hotel ma wydzielone strefy wyłącznie dla dorosłych ( basen, główna restauracja). Wieczorne animacje rewelacja, na naprawdę wysokim poziomie. Jedzenie bardzo smaczne
Lokalizacja, strefa dla dorosłych
Hotel rewelacyjny pod każdym kątem :) Jedzenie smaczne, pokoje ładne i czyste, wszystkie baseny podgrzewane. Ciocie z kids club cudowne. Chętnie tu wrócę .
Hotel położony ok. 700 m od oceanu. Budynki nowe, do dyspozycji 3 baseny. Zawsze były wolne leżaki na basenie dla dorosłych. Jedzenie bardzo dobre, wino do posiłków podawane w butelkach. Animacje dość dobre. W czerwcu bardzo silne słońce i zimny wiatr północny, co powodowało, że po wyjściu z basenu na słońcu było nie do wytrzymania gorąco, a w cieniu wręcz zimno.
Porządek na stołówkach. Obsługa prowadziła do stolika, tylko wtedy gdy były wolne miejsca.
W przypadku pokoi na II piętrze dość strome schody i trudności z wniesieniem bagażu.
Od ponad 20 lat podróżuje po świecie, w międzyczasie dorobiłem się potomstwa dla którego ten hotel to najlepsze co widziałem. Mogę polecić w 10000%!!
Podział na rodziny z dziećmi i bez. Cztery duże baseny. Świetny basen z bardzo drużyny brodzikami i zabawami wodnymi. Pyszne jedzenie. Bardzo blisko do oceanu. Bardzo blisko sklep ogólnospożywczy.
Jedyne czego mógł bym się przyczepić to ilość schodów wszędzie.
Bardzo fajny hotel z pysznym jedzeniem,atrakcjami dla dzieci,czysto. Jeszcze tam wrócę.
Przepyszne jedzenie,urozmaicone,miła obsługa,
W sumie nie ma
Obiekt bardzo zadbany, posiłki doskonałe, obsługa dyskretna, uprzejma, czysto i spokojnie .
Czystość, wyśmienite posiłki.
Przed sezonem , większość obiektów gastronomicznych była jeszcze zamknięta.
Hotel bardzo dobrze zarządzany, przez cały pobyt widać było osoby dbające o czystość w hotelu, obsługa bardzo profesjonalna (w barach i recepcji spokojnie można się posługiwać angielskim/hiszpańskim/francuskim/niemieckim) W recepcji nawet jeden Pan mówił po Polsku :-) Pokoje czyste i duże, dobrze wyposażone. W restauracji każdy znajdzie coś dla siebie (2 restauracje: jedna tylko dla dorosłych) Jedzenie oznaczone co jest w składzie, więc osoby na dietach specjalnych mają spore ułatwienie (bez glutenu, bez laktozy, bez mięsa, czy np obniżona zawartość tłuszczu itp) Blisko promenady z barami, restauracjami, wypożyczalniami rowerów i samochodów, blisko sklepy spożywcze i z pamiątkami, lokalizacja idealna - plaża duża z delikatnym piaskiem
CZYSTY, ZADBANY, PROFESJONALNA OBSŁUGA
BRAK