Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Pobyt w hotelu uważam za udany, wybierając hotel w chorwacji sugerowałam się wyłącznie rejonem czyli miejscowością Primosten. A że w w.w miejscowości hoteli nie ma więc wybór był prosty. Opcje jaką mieliśmy było HB, śniadania i obiadokolacje ( dzień w dzień menu śniadaniowe te same jednak wybór różnorodny, każdy znalazł coś dla siebie, obiadokolacje różnorodne, zdarzały się zarówno owoce morza jak i różne mięsa i sałatki, ciasta i owoce ) Obsługa hotelowa na plus, codziennie wymiana ręczników oraz sprzątanie pokoi. Sam hotel lata świetności ma za sobą, jeżeli ktoś oczekuje złotych klamek to tam nie znajdzie, ale mimo tego czysto, schludnie, klimatyzowanie i piękne plaże bez tłumów. Basen zewnętrzny dla dorosłych dawno nie sprawny i wyłączony z użytku więc oferta jest myląca, za to basen dla dzieci i brodzik na tyłach hotelu na plus.
Położony nad krystalicznie pięknym morzem, piękne plaże to jest atut tego miejsca!!!
Brak zewnętrznego basenu dla dorosłych który dostępny jest w ofercie.
Hotel rzeczywiście dość stary i nie ładny. Miasteczko obok killka minut piechotą jest piękne wieczorami. Plaże obok hotelu publiczne ale są ładne i jest dość sporo miejsca na nich, woda ciepła. W hotelu brak basenu dla dorosłych, był tylko basen dla dzieci niedaleko. Jedzenie takie sobie, chodź czasem zdarzało się coś dobrego. Na kilkudniowy pobyt ani razu nie było frytek, a tylko raz były ziemniaki do obiadu. ładny widok z restauracji i tak samo ładny z baru lobby gdzie można wieczorami wypić drinka.
Hotel mało przyjazny , ogólnie słaby , nastawiony tylko na kasę , bardzo droga opłata klimatyczna , jedzenie słabe , leżaki hotelowe b. drogie , nawet za prysznic przy plazy trzeba płacić , pokoje sprzątane codziennie i to jedyny plus tego hotelu , plaza ok i piękne widoki i to wszystko za ta cenę nie godny uwagi
Piękna zatoka.
Nastawiony tylko na kase , niesympatyczna obsługa szczególnie na jadalni , bardzo słabe pokoje.
Hotel świetny, czysty , miła obsługa . Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne . Wielki plus za lokalizacje nad samym morzem
Hotel skromny ale czysty, pokoje takie troche PRL ale sprzątane codziennie, nie można im nic zarzucić, chyba że ktoś jest mocno wymagający. Jedzenie dobre, jednak że po kilku dniach zaczynalo się nudzić. W posiłkach jak dla mnie mało warzyw i owoców. Cieżko też znaleźć coś dla dzieci "niejadków" (ale to nie problem hotelu). Obsługa miła i pomocna. Bardzo fajna lokalizacja, hotel otoczony plażami. Byliśmy przed sezonem więc strefy dla dzieci jeszcze nie było, nie była przygotowana do sezonu. Miasteczko bardzo ładne i czyste.
czysto, schludnie, smaczne posiłki, miła obsługa, lokalizacja
mało warzyw i owoców w posiłkach
Hotel zajmuje cały półwysep, ma dookoła przepiękne plaże, z których korzystają również mieszkańcy i inni turyści. Pod hotelem jest duży parking, bardzo blisko jest miasteczko, które jest urocze, a okolica jest przepiękna (Bilo, Rogoźnica). Troszkę prl-owy klimat tańszych pokojów, ale są bardzo czyste i schludne. Nie przeszkadzało nam to jednak, okolica i otoczenie hotelu są tak piękne, że nie chce się siedzieć w pokoju :) Obsługa hotelu jest bardzo miła, od sprzątających do recepcji, Pan w recepcji mówił nawet troszkę po Polsku co było bardzo miłe :) Cena pobytu również atrakcyjna. Jedzenie przepyszne, posiłki bardzo urozmaicone od pieczonej kaczki po rekina. Byliśmy już w Chorwacji, jednak Primosten to zdecydowanie najpiękniejsza miejscowość. wszystkie formalności przez wakacje.pl również poszły sprawnie, mimo lekkich obaw po przeczytaniu komentarzy w sieci. podsumowując był to super wyjazd, na pewno tam wrócimy :)
piękne otoczenie duże plaże pod hotelem basen kryty duży parking czyste pokoje miła obsługa przepyszne jedzenie wi fi atrakcyjna cena
starsze, wysłużone wyposażenie pokoju
iejscowość urocza ,hotel na dobrym poziomie. Byłam tak dwukrotnie i zapewne jeszcze wróce :)
Morze jakiego my możemy tylko pozazdrościć. Czyste w każdym miejscu widać dno. Animatorzy dawali radę. Nawet zgorzkniali i leniwi jak ja sam przyłączali się do ich zabaw i gier. Do centrum miasta 10 minut. Na przystanku, autobusy zatrzymują się co 5 minut. Restauracja posiada taras na którym można zjeść każdy z posiłków. Nam się ta opcja spodobała, ponieważ milej i przyjemniej jest zjeść nie w tłoku a przy zachodzącym słońcu.
Hotel zewsząd otoczony zielenią. Plaża jest zaraz przy hotelu. Wyżywienie w formie HB w pełni wystarczające. Ceny za minibarek nie najgorsze i do przyjęcia. Komfortowe pokoje. naprawdę jest wszystko. Ktoś się skarżył że nie ma uzupełnianego mydła i szamponu... My mieliśmy zawsze uzupełnione kiedy tylko poprosiliśmy. Bardzo ciepła woda pod prysznicem zawsze :-). Dobry hotel we wspaniałym miejscu. Nic tylko jechać ;)