Adriatiq Labineca

Jesteśmy rodziną 2+2 dlatego tez mieliśmy wykupioną ofertę w budynkach bocznych. Aby dojść do pokoju Trzeba przejść przez ulicę i wyjść pod górę. Dla rodzin z dziećmi bardzo uciążliwe. Kiedy już dostaliśmy się do pokoju okazał się on totalna porażka. Tak naprawdę żadne z biur nie pokazuje jak naprawdę wyglądają pokoje w tych budynkach. Są to pomieszczenia które nadają się do totalnego remontu. Na połowie pokoju stara wykładzina,łazienka w której znajdowała się stara żółta wanna pomalowana jakąś farbą , która zaczęła już schodzić w niektórych miejscach. Łóżko podwójne tak nie wygodne i skrzypiące że rano wstając musieliśmy z mężem chwilę posiedzieć żeby móc wstać taki ból kręgosłupa. Dostawką dla dziecka przypominała łóżko polowe z deskami i cienkim materacem tak że było czuć każda deskę. Otwierając ten pokój chciało by się go zamknąć o nie wchodzić już więcej do niego. Jak przyjechaliśmy przypuszczam że panie sprzątały go wcześniej i w całym pokoju był zapach środka który przypominał swoim zapachem Ace. Balkon z widokiem na mur-betonowe ogrodzenie za którym znajdowała się ulica i góry. Woda w basenie mętna. W całym hotelu zarówno na jadalni, barze, czy na placu, gdzie były organizowane zabawy dla dzieci niewygodne krzesła. Napoje poza jadalnia były w kubkach plastikowych jednorazowych. Obsługa na recepcji nie przyjemna. Kiedy podeszłam do pani bo chciałam poprosić o wymianę pokoju,żeby dzieci miały inne łóżka do spania pani wydrukowała mi kartkę i bezczelnie powiedziała że sama kupiłam i widziałam co brałam. Nawet nie wysłuchała moich uwag do konca. Porażka. Do biura też wysłałam informacje o stanie pokoju do dziś cisza.

Ten hotel nie jest dla rodzin z dziećmi!!! W reklamie powinno być hotel dla nastolatków, którzy uwielbiają discotekowa muzykę. Przy basenie nie da się siedzieć!!!! Nieustająco łomot. To są wakacje, ja chciałam odpocząć od zgiełku miasta , a nie cały dzień słychać bardzo głośnej muzyki. Zaznaczam , ze ta sama muzyka jest puszczana na plaży w pobliżu hotelu. Animatorzy to porażka. Puszczać taką muzykę może recepcja. Nie trzeba komuś za to dodatkowo płacić!!!!!

Mimo kilku wad, jak łazienki, czy czystość wokoło basenu hotel jest godny polecenia. Morze przy hotelu, gorące hity z głośników, wspaniali animatorzy, przemiła obsługa, smaczne jedzenie, codzienne sprzątane pokoje z wymianą ręczników. Ze względu na brak brodzika dla małych dzieci lepiej jechać do hotelu ze starszakami (basen 135-180cm). Miejscowość bajeczna. Żal było wyjeżdżać.

dużo miejsca przy barze nie ma problemu z miejscem ,dużo miejsca na stołówce fajne widoki podczas posiłków

Hotel dla dorosłych bez dzieci. Nasza opinia to 5/10

Nazwa  Adriatiq Labineca
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Środkowa / Gradac
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, darmowe wifi, rowery, golf, nurkowanie, parking

Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem

Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana

Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice

1.0

Wyświetlono 27 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Dobre jedzenie. Mila obsługa na jadalni, barze i Pan z animacji.

Wady

Pokoje i łazienki, brak wygodnych siedzeń .

ANNA

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Polozenie

Wady

Głośna muzyka!!!!!!

Kaja

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Położenie. Smaczne jedzenie. Zawsze uśmiechnięci animatorzy. Miła obsługa

Wady

Przestarzałe łazienki, brudno na basenie, drogi parking hotelowy, brak brodzika dla dzieci.

GUMKAFORDON

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

bliskość do morza ,basen ,urozmaicone jedzenie zadowoli każdego

Artur

Pobyt - Maj 2019

Hotel dla dorosłych bez dzieci. Nasza opinia to 5/10

Zalety

Hotel umiejscowiony jest naprawde pięknym wybrzeżu. Okolica jest bajkowa. Jeśli chodzi o personel również jesteśmy zadowoleni. Co dzień były wymieniane ręczniki, wyrzucane śmieci i posprzątany balkon. Jedzenie zależy jak dla kogo. Myślę że każdy mógł znaleźć coś dla siebie - również jesteśmy zadowoleni.

Wady

Nie polecam wypadu do tego hotelu z dziećmi. Basen w środku 1.80m głębokości - dla osób dorosłych, na zewnątrz od 1.30 do 1.80m. Czyli nie ma jakichkolwiek atrakcji dla małych dzieci. Animatorzy? Porażka tak jak wyglądają to tak są kreatywni. Aaa zapomniałem dla dzieci jest huśtawka zjeżdżalnia i konik. Poprostu Hotel dla dorosłych.

jozek jaworski

Pobyt - Wrzesień 2017

dobre położenie blisko do morza dostęp do basenów hotelowych basen otwarty i basen kryty ,dobra muzyka na dyskotekach ,miła i sympatyczna obsługa na animacjach hotel dobrze wyciszony i klimatyzowany dobrze się spało .

Zalety

klimatyzacja ,miły personel ,czysto .

Wady

na początku trudno się połapać z windami .

jozek jaworski

Pobyt - Wrzesień 2017

wspaniała animacja dobra muzyka na dancingach dobry dostęp do morza ,duży basen ,możliwość korzystania z basenu krytego spory wybór w drink barze smaczne jedzenie w barze ,dobre przekąski i ciekawe wyjazdy na zwiedzanie .

Zalety

czysty ,cisza,dobra klimatyzacja i ładne widoki na morze i góry ,grzeczna kulturalna obsługa .

Wady

za duży odstęp czasowy od wykwaterowania a odjazd autobusu 10-18 .

dariusz

Pobyt - Wrzesień 2017

najgorsza przeszkodą był bar all.na -2.poza tym wszystko ok.pozdrawiam p.Zbyszka z Delta travel.

Zalety

dobre położenie

Daria

Pobyt - Lipiec 2017

Bardzo miły pobyt ze względu na lokalizację hotelu. Położenie stanowi swietną bazę wypadową rowerami - które można wypożyczyć w hotelu. Wieczory karaoke z polską muzyką - bywa śmiesznie :). Minus może taki, zważając na baaardzo dużą liczbę polaków w hotelu, obsługa powinna co nie co mówić w naszym języku jednak są nastawieni głównie na niemieckich turystów. Sugeruje wybierać pokoje od numeru 800- mają pełny widok na morze

Zalety

Widok z balkonu rekompensuje wszystkie wady. Przy samej plaży w centrum Gradac. Jedzenie dośc urozmaicone. Personel życzliwy pościele codziennie starannie poukładane, pokoje odkurzane świeże ręczniki codziennie, barek w pokoju codziennie był uzupełniany napojami lub alkoholem.

Wady

Można przyczepić się do łazienki. Typowe lata 80. Mała żeliwna wanna, i spłuczka na sznurek przy suficie :) . Do śniadania codzienna walka o croissanty- była tylko 1 patera . Kilka uszkodzonych płytek, ale umówmy się hotel swoje lata ma.

2.6
Paulina

Pobyt - Wrzesień 2016

Lodowata woda w basenie, kości bolały. Obrzydliwe, niejadalne jedzenie (szpitalne). W kółko to samo na stołówce, zapach ze stołówki odrzucał. Bardzo mała plaża, ciężko o miejsce, tym bardziej w cieniu.

Zalety

Wady

basen,JEDZENIE

Basia

Pobyt - Lipiec 2016

Hotel położony bezpośrednio przy plaży, w małej, spokojnej miejscowości. Większość pokoi ( o ile nie wszystkie) z widokiem na morze, z drugiej strony góry. Bardzo urokliwe. Pokoje wyposażone w klimatyzację, którą można samemu sterować, lodówkę. Plaża kamienista, zatłoczona, ciężko znaleźć miejsce. Przy hotelowym basenie również na próżno szukać wolnego leżaka - ręczniki rozłożone na cały okres urlopu ;) Zejście do morza dość strome - uwaga dla rodzin z małymi dziećmi. Jedzenie pyszne i urozmaicone, jednak zachowanie naszych południowych sąsiadów pozostawia wiele do życzenia, nie trzeba się wpychać ani kogokolwiek popychać, podejrzewam, że dla wszystkich starczy. Nabieranie 10 croissantów, których nawet się nie tknie to lekka przesada ale przecież opłacona. Kawa przydałaby się również w innych godzinach niż 7-10 czy 16-17, niestety...Animacje ciekawe, sporo zajęć ale w języku angielskim - chyba brak(?). Parking przy hotelu płatny ale upychają auta w poprzek, żeby zmieściło się jak najwięcej - duży minus. Koło hotelu można również zaparkować na wyznaczonych polach nieodpłatnie. W ostatniej minucie każdego posiłku gasną światła na stołówce, hmmm...chwilę później zostają zamknięte wszystkie drzwi. Nie wolno opuścić drink baru(?) na poziomie S2 z jedzeniem lub piciem. Przydałoby się trochę zakazów palenia (respektowanych), bo niestety naokoło palili wszyscy i wszędzie.

Zalety

bezpośrednie położenie przy plaży, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki oraz pościel

Grzegorz

Pobyt - Lipiec 2016

Ciężko uwierzyć że ma trzy gwiazdki, pokoje są tak małe że brakuje tlenu, nawet walizki nie ma gdzie postawić. Jedzenie jak do tej pory jest ok. Najgorzej z klimatyzacją którą ustawiłem na najniższą temperaturę a w nocy nie dało się spać tak gorąco. Przy barze wieczorem w all inclusive dostaniesz drinka ale jak sam sobie zrobisz i to w plastikowym kubku bo szklanek nie ma. Do dyspozycji tylko wódka wino słoweńskie i koktail wszytkiego tylko jeden rodzaj.

Zalety

Wady

Bardzo małe pokoje Klimatyzacja działa ale tak że nic nie chłodzi Jak spuszczasz wodę w to zalane w całej łazience

Edyta i Mariusz

Pobyt - Czerwiec 2016

W hotelu spędziliśmy tydzień (na początku czerwca). Hotel czysty, pięknie umiejscowiony, blisko żwirkowej plaży. Pokój mały, zabytkowa spłuczka w toalecie, z pokoju widok na morze. Do centrum małej urokliwej miejscowości 10 min. Przy hotelu promenada, którą można spacerować do pobliskich miejscowości Brist i Podaca. Posiłki b.dobre (może oprócz śniadań). Bar all inclusive samoobsługowy :) Dobra baza wypadowa - polecamy rejs na Korculę, odwiedzenie Starej Podacy. W hotelu było jeszcze spokojnie, przedsezonowo - mało ludzi, brak animacji, nawet muzyki z głośnika na głównym tarasie nie było, ale dzięki poznanym tam ludziom umieliśmy zorganizować sobie czas (w tym miejscu pozdrawiamy Alę, Heńka, Martę, Jarka, Dorotę, Piotra :) Polecamy!

Zalety

Położenie, obsługa, posiłki

Wady

Brak animacji przed głównym sezonem

Jarosław i Marta

Pobyt - Czerwiec 2016

Byliśmy w hotelu w czerwcu ( 02.06.16 - 09.06.16) skusila nas dobra cena i nie żałujemy. Hotel ma trochę lat ale obsługa starała się jak mogła. Pokoje czyste, regularnie sprzątane. Mieliśmy pokój z widokiem na góry i morze ;-) super. Woda w morzu ciepła i czysta. Jedzenie bardzo nam smakowało ( można było zawsze coś wybrać). Alkohole na bieżąco donoszone, piwko,winko, wódka. Poznaliśmy super ludzi ( pozdrawiamy Henka,Ale,Edyte, Mariusza,Dorotę i Piotra ;-)). BRAWO!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu!!! Polecamy zwiedzić Dubrownik. Jak dla nas był to fajnie spędzony tydzień!!!Bardzo profesjonalna obsługa rezydentki Rainbow ( nie pamiętamy imienia).POLECAMY.

Zalety

Blisko plaży i morza, miła obsługa, dobre jedzenie,

Wady

Brak rozrywki dla dorosłych, brak muzyki

kleszczyk

Pobyt - Maj 2016

Fajne miejsce.Jako 4 osobowa rodzina bawiliśmy się OK .Do polecenia! Jak będzie okazja wrócimy ! Filmy z powietrza dostępne na youtube wpisując :kleszczyk kleszczyk

Zalety

Super lokalizacja,fajna obsługa,wyjątkowe widoki,jedzenie ok.Może nie jest to:\"turecki all inclusive\" ale można się nieźle najeść:)

Wady

drobiazgi techniczne ale po paru godzinach nikt tego już nie widzi:)

Gosia

Pobyt - Wrzesień 2015

Dużym atutem hotelu jest położenie zaraz przy plaży z pięknym widokiem na morze i góry. Pokoje przytulne , ale wystrój bez szału, najważniejsze ,że czyste. Obsługa hotelowa bardzo miła, uśmiechnięta. Jedyny minus to płatny internet za niemałe pieniądze .

Zalety

Pokoje z widokiem na morze. Miła obsługa. Możliwość wymiany walut na miejscu oraz wynajęcia samochodu.

Wady

Płatny internet.

Zadowolony

Pobyt - Sierpień 2013

Witam! Byliśmy z rodziną w lipcu tego roku?(2013r) w hotelu Labineca,i nie mam pojęcia o czym piszą Ci niezadowoleni.Ludzie chyba opisujecie inny hotel!!! Dla nas(10 osób) było wszystko zgodnie z ofertą katalogową. Za te pieniądze to było OK!!! no ale widzę,że niektórzy myśleli że będą tam mieli niczym szejk w hotelu w Dubaju,nie za takie pieniążki moi drodzy!!! Tych ,którzy wybierają się do hotelu Labineca proszę:nie czytajcie tych bzdurnych negatywnych opinii-wyjeżdżajcie i odpoczywajcie!!! Hotel ładny a okolica super!!!

akseltychy

Pobyt - Maj 2011

wlasnie wrocilem, hotel bardzo dobry, okolica wspaniala jedzenie bardzo ok, urozmaicone, czasem organizowane kolacje dalmatynsdkie tj tylko regionalne dania urozmaicone spiewem miejscowego grajka bar ai ok wczesnie zamykany tj 22 kiedy zabawa sie dopiero zaczyna niektorym ludziom moze bardzo przeszkadzac nadmierna ilosc pepikow w hotelu ktorzy maja bardzo glosne potomstwo i pala papierosy o kazdej mozliwej porze i w kazdej mozliwej sytuacji :/ jedyny ogromny minus ktory ma u mnie hotel to wylaczenie pradu w pokoju w dniu wyjazdu o 7 rano pomimo ze doba konczy sie regulaminowo o 10, sytuacja powtorzyla sie u kazdej osoby ktora takze tego dnia miala wyjazd

Irka

Pobyt - Sierpień 2009

Hotel pięknie położony, jedzenie w porządku, nie wiem o co chodzi z poprzednimi opiniami o hotelu. Sama Chorwacja jest tak piękna, że nie ma znaczenia czy w hotelu są porówki na śniadanie czy jajecznica. Położenie jest super, pokoje też dobre - ogólnie bardzo pozytywne wrażenia.Polecam.

4.8
Iwona

Pobyt - Sierpień 2009

Bardzo słabe wyżywienie. Sniadania - jajecznica z proszku i parówki - co dziennie!! Kolacje jakie takie. Nic specjalnego.

Adriatiq Labineca