Tuż przy hotelu wydzielona część publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: ok. 3,5 km do centrum Durres, ok. 100 m od najbliższych sklepów, ok. 36 km od lotniska w Tiranie.
Udogodnienia dla dzieci: zjeżdżalnia, brodzik ze słodką wodą, miniplac zabaw, animacje.
Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Witam Was, Wróciłam z tego hotelu w zeszłym tygodniu i postanowiłam podzielić się swoimi odczuciami, bo sama jechałam tam w ciemno ;-) Hotel pierwsza klasa - i to bez dwóch zdań.Przepięknie usytuowany, w głębi od głównej promenady, co sprawiało naprawdę ogromny komfort. Usytuowany w pierwszej linii brzegowej morza - wychodząc szklanymi drzwiami z hotelu, pokonujesz 3 schodki i jesteś już na plaży :-)REWELACJA. Serwis plażowy mega porządny - leżaki i parasole wyróżniające się jakością od pozostałych sektorów. Na plaży prywatnej ochrona hotelowa - nikt spoza gości tego hotelu nie ma szans na rozłożenie się na \"naszych\" leżakach. Ochrona także pilnowała, by handel butami, garnkami, firankami (chodzą dosłownie ze wszystkim) nie odbywał się na tej plaży prywatnej. przy plaży bar - wszystko donoszą na miejsce, wraz ze stolikiem na kawę mrożoną, czy piwo - pełen komfort. Z drugiej strony hotelu duży basen (150 cm głębokości) ze zjeżdżąlnią, brodzik, bar z tętniącą przez cały dzień fajną muzyką, serwis hotelowy, który dba o rozłożenie parasoli dla gości, dostarczenie ręczników. Generalnie do hotelu nie ma do czego się przyczepić! naprawdę! pokoje bardzo ładne, codziennie sprzątane. Natomiast jedzenie - to JEDYNY mankament tego hotelu... Wybór minimalny, wręcz żaden....Owszem - potrawy były smaczne i nie chodziłam głodna, ale w hotelach 3* jest o wiele więcej wyboru niż tam... dwa niewielkie słoty okrągłe z bemarami, gdzie jak juz dali pierś z indyka opiekaną i cieszyłam się, ze syn w koncu cos zje innego oprócz pizzy, to uwierzcie - do tego mięsa ZERO ziemniaków, frytek, ryżu, czy kaszy... NIC! pytam, z czym mam zjeść to mięso? rozkładali ręce...sałatka - jeden/dwa rodzaje koniec. Owoce - pokrojone arbuzy i melony. Nie liczcie na uginające sie stoły jak w Egipcie. Durres - klimatyczne miasto! Polecam Macedonie i Ohryd - warto zobaczyć jezioro ohrydzkie! Wróciłam mega wypoczęta i zadowolona, jedyny minus to posiłki, na szczęscie tanio, radziłam sobie ;-)
Przepiękne położenie - najpiękniejszy 5* hotel w Durres