Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu Adria mieliśmy wspsnisły widok z bslkonu na trzecim piętrze Obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, duży parking.
Hotel jest położony w bardzo dobrym miejscu blisko plaży. Na plus zasługuje duży bezpłatny parking. Obsługa bardzo miła i przyjaźnie nastawiona do turystów w szczególności pani Irena. Bardzo ładny taras w otoczeniu zieleni i owoców granstu na którym można było się napić pysznej kawy.
Do wad hotelu może należeć łazienka, która była bardzo mała i nie było zasłonki do prysznica ani deszczownicy. Łóżka w pokoju były też pojedyńcze przez co nie były zbyt wygodne. Poza tym jedzenie czasami było zimne.
Istnieje duża rozbieżnosć pomiędzy zdjęciami a rzeczywistiscią w pokojach 2 i 3 osobowych .Łazięka nie posiada kabiny prysznicowej tylko na scianie jest zamontowana sluchawka prysznicowa .Mozna jednoczesnie robić dwójke i myć głowe w pokoju 313 nie można stanąć wyprostowanym itd
najbardziej podobalo mi się że mogłem zaraz po sniadaniu go opuscić i wrócić na kolację
brak normalnej łazięki ,
Bardzo fajny rodzinny hotelik. Przemiła obsługa. Super patio.
Czysto, blisko morza i centrum Smaczne jedzenie