Adams Beach

Znakomity hotel, byliśmy z rodziną (2+3) już 3 razy i na pewno wrócimy.

Hotel ładny , pokój czysty. Mało atrakcji , animacji i rozrywki na basenach. Brak w 5* hotelu na basenach darmowych drinków, wody , przekąsek czy lodów . Animacje wieczorne tylko 30min.Wpda w basenach bardzo zimna🤔🫡

Hotel 5 gwiazdkowy spełnił moje oczekiwania choć trwa renowacja budynków ale nie ma to wpływu na pobyt . Byłem już tu po raz trzeci i nigdy się nie zawiodłem .

Hotel bardzo dobry, lokalizacja otoczenie bliskość kilku ładnych plaż, idealny dla rodzin z dziećmi, super baseny, pokój standard gustownie urządzony, zawsze czysty.

połozony przy najpiękniejszej plaży na całym Cyprze. Posiada również swoją prywatną plażę. Do centrum 15 minut pieszo: 2 promenady. 1 nad samym morzem. 2ga wśród kawiarenek, sklepików. Polecam opcję HB - mnóstwo pysznego jedzenia. Byłam w nim 5 razy i będę wracać....

Nazwa  Adams Beach
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, darmowe wifi, rowery, rozrywka i życie nocne, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sławek

Znakomity hotel, byliśmy z rodziną (2+3) już 3 razy i na pewno wrócimy.

Zalety

Pyszne jedzenie, szczególnie obiado kolacje, które codziennie są inne inspirowane rejonami (np. dzień azjatycki, meksykański, cypryjski, grecki, street food itp). Obsługa mega przyjazna i pomocna, zawsze uśmiechnięci, pokoje codzienie sprzątane. Piękna hotelowa piaszczysta plaża, baseny, zaraz obok plaża Nissi o tropikalnej wodzie ale tam już jest gęsto od turystów niczym plaża w Cancun czy Miami Beach ale polecam wybrać się tam o wschodzie słońca i popływać w morzu o poranku :)

Wady

Baseny mają zimną wodę ale dla mnie to plus bo można szybko się schłodzić

Ryszard

Zalety

Duża ilość basenów i smaczne , różnorodne posiłki HB.

Wady

Zimna woda w basenach i jacuzzi.Brak darmowych drinków i koktajli przy basenach.

Robert

Zalety

Fajna strefa basenowa , bezsposredni dostęp do plaży , super lokalizacja

Wady

Cześć jadalni ale myślę że niebawem będzie remontowana.

WIKA

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

organizacja na posiłkach mimo dużej liczby gości nigdy się nie czeka, rozmieszczenie ilość wind także pozwala na swobodne poruszanie się bez zbędnego czekania, a często w innych hotelach takie rzeczy są nie opracowane, darmowe leżaki na plaży zawsze dostępne nie tylko wcześnie rano. bardzo przyjemna atmosfera, miła obsługa.

Wady

recepcja czas oczekiwania na zameldowanie był najdłuższy w naszej historii a dużo podróżujemy, około 4,5h już po czasie kiedy podają ze zaczyna się doba hotelowa. Jednak w ramach rekompensaty zamienili nam pokój na pokój z lepszym widokiem bocznym na morze, w pierwotnym gdzie musieliśmy spędzić 1 noc widok był na białą ścianę dawało bardzo dziwne wrażenie nawet nieba nie było widać. więc ostatecznie wyszło dobrze.

GABRIELA

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Przy pięknej piaszczystej plaży..Bardzo czysty Pyszne jedzenie. Promenady spacerowqe, Blisko centrum,

Wady

BRAK

Kamil

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Kwiecień 2023

Duży obiekt z gamą udogodnień, zrobił bardzo pozytywne pierwsze wrażenie.

Zalety

Duży basen, bliskość do Nissi beach, świetne jedzenie.

GABRIELA

Pobyt - Październik 2022

Polecam. Znajduje się przy najpiękniejszej plaży na Cyprze, słynnej Nissi Beach. Jedzenie pyszne . Do centrum Ayia Napa 30 minut spacerkiem , prowadzą 2 drogi albo promenada nad.samym morzem albo droga pomiedzy sklepami barwami...bylam w nim 3 raz... polecam .

Zalety

Przy plaży Niissi, pyszne jedzenie.

Pobyt - Październik 2019

Wycieczka udana, fajne miejsce bardzo blisko najlepszej plaży na Cyprze. Jedyne zastrzeżenia mieliśmy co do jakości pokoju.

Zalety

Blisko do plazy Animacje Super basen Bardzo dobre jedzenie Pomocny personel

Wady

Pokoje wymagają odświeżenia - mieliśmy pokój Classic z bocznym widokiem na morze

Michał Czyryca

Pobyt - Październik 2018

Ogólnie spoko, jedzenie na poziomie 3 gwiazdek max. Obsługa i Dyrekcja jest bardzo dobra.

Zalety

Dobra lokalizacja, wszędzie blisko, dobra obsługa, plaża, baseny, ładny hotel, dobre bary, w dniu moich urodzin czekał na mnie w naszym pokoju torcik czekoladowy od dyrektora hotelu !, piękna plaża, animacje i zajęcia dla dzieci.

Wady

Jedzenie, byłem pod koniec października i zdaję sobie sprawę, że byłem w "tańszym sezonie", ale jak na 5 gwiazdek, to słabizna, jedzenie zwyczajne, mało przypraw, mało sosów, jakieś takie jałlwe wesysyko, mały wybór owoców i warzyw.

Nina

Pobyt - Październik 2018

Hotel bardzo ładnie położony przy plaży z dużą ilością basenów.Blisko centrum handlowego.Piękna promenada do spacerów. Plaża mogłaby być lepiej utrzymana.Bardzo dużo leżaków.Co do jedzenia to jak w każdym hotelu po 3 dniu monotonia ale smaczne.

Zalety

Hotel położony przy plaży.Cisza i spokój.

Wady

W hotelu 5 gwiazdkowym nasz Pokój miał widok na dwie ściany budynku.Brak słońca.

Ola

Pobyt - Kwiecień 2017

Zaletą hotelu jest niewątpliwie położenie tuż obok pięknej Nissi Beach. Polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi- spora ilość fajnych basenów, zjeżdżalnie, zajęcia dla dzieci. Hotel piękny, aczkolwiek pokoje w standardzie odbiegają od 5 gwiazdek- meble, łazienka mają już swoje lata, metraż również nie zadowala. Większosc pokoi z widokiem na morze. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, również te plażowe. Jedno gniazdko jest naszego typu więc nie ma problemu, gdy zapomni się przejściówki. Sejf w pokoju za free, internet również, ale niestety kiepska prędkość (1Mb). Za dodatkową opłatą można otrzymać wiekszą predkosc (nie pamiętam za ile, ale cena do przejścia). Przy zameldowaniu pobierana jest kaucja zwrotna w wysokości 100euro. Jedzenie dla nas ok, ale niektórzy wybredni goście narzekali, że bez szału. Plaża hotelowa trochę zaniedbana, ale proszę pamiętać, ze tuż za rogiem piękna Nissy Beach. Na hotelowej plaży leżaki darmowe, natomiast Nissy 2,5 euro sztuka (komplet 2leżaki, parasol 7,5euro). Polecamy hotel i chętnie wrócimy znowu:).

Zalety

Położenie, ilość basenów, obsługa

Wady

Dość stare pokoje w standardzie, zaniedbana hotelowa plaża

Sylwia

Pobyt - Maj 2016

Polecamy pobyt w tym hotelu, byly to wyjatkowo udane wakacje, hotel nastawiony na rodziny z dziecmi, super animacje wieczorne dla dzieci. Sniadania ok, dosyc duzy wybor, pokoj trafil nam sie dosyc stary, bez balkonu, ale cala reszta hotelu badzo elegancka. Duzo basenow, prywatna plaza nad piekna zatoczka, a tuz za rogiem Nissi Beach, wcale nie przereklamowana, fantastyczna, bez watpienia najpiekniejsza na calym Cyprze !!!Miekki bialy piasek i woda jasny turkus, wglab ciemniejszy... Koniecznie trzeba zobaczyc tez Cape Greco i wybrac sie do Larnaki. Wszedzie dojedzie sie bez problemu autobusem za male pieniadze i nie ma nawet sensu wypozyczac auta, chyba ze ktos chce sie zapuscic w dalsze zakatki wyspy. Polecamy i mamy nadzieje jeszcze tam wrocic :D Zdecydowanie najlepszy hotel w jakim bylismy, a jezdzimy sporo ;)

Zalety

Polozenie blisko cudownej Nissi Beach, duzo atrakcji wodnych na terenie hotelu, blisko do centrum, elegancko, extra plac zabaw zacieniony

Wady

dosyc stare pokoje, niektore bez balkonow, slabe wifi

Ania i Mariusz

Pobyt - Marzec 2008

Hotel wypasiony z małą kapliczką, w której można zorganizować swój ślub a potem spędzić wspaniały m-c miodowy w jednym z pokoi dla nowożeńców (do wyboru w kolorze czerwonym lub niebieskim w zależności od płci dziecka jakie chcą mieć Państwo młodzi), bardzo przystojny i uprzejmy pan menager, na przepięnej plaży leżaki bez opłat, codziennie muzyka na żywo (w sezonie)

bozenah

Pobyt - Kwiecień 2007

Hotel dość stary i wymagający pewnego remontu.Pokoje małe, wiele z nich z widokiem na dachy restauracji. Bez rewelacji.Obsługa b.dobra,jedzenie średnio urozmaicone zwłaszcza śniadania zbrzydły po tygodniu.Kompleks basenowy świetny położenie świetne,
program animacyjny kiepski

2.0
zenek

Pobyt - Listopad 2006

lipa

Marta R.

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Luty 2006

Hotel ze świetną obsługą, mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dzieci, rozbudowane centra spa i sportowe. Luksusowy, ma nawet apartament prezydencki i niesamowity apartament dla nowożeńców. Wspaniały!!!

Adams Beach