Adaburnu Golmar

3.5

bardzo zle recepcja do kitu wrecz nie mila potraktowana zostalam bardz zle

Obiekt optymalnej wielkości, wystarczająca ilość leżaków, fajna plaża, wygodne łóżka. Spędziliśmy z rodziną 2 tygodnie w tym hotelu, co było stanowczo zbyt długim pobytem na tak niewielką ilość atrakcji. W hotelu nie ma animatorów.

Hotel cudowny dla osób, które nie lubią tłumów i hałasu, jednak dość daleko od lotniska. Restauracja nie klimatyzowana ale otwarta i temperatura nie jest tam odczuwalna.

Hotel ładny, jedzenie smaczne. Minus taki, że leży na odludziu, do Marmaris wycieczka to koszt 160 euro, więc nie warto. Transwer na lotnisko bardzo długi

Wspaniale wakacje , stosunek jakości do ceny idealnie , rodzinka zadowolona , polecam wszystkim którzy chcą wakacji w ciszy i spokoju z dala od miasta

Nazwa  Adaburnu Golmar
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Datca
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

3.5

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
agnieszka

bardzo zle recepcja do kitu wrecz nie mila potraktowana zostalam bardz zle

Zalety

cisza sie wyroznia ogolnie niczym

Wady

pobyt nie udal nam sie

Pawel

Zalety

Położenie z dala od zgiełku turystycznych kurortów.

Wady

Bardzo niski poziom czystości w restauracji i w barze. Siadając do stołu, musieliśmy zawsze wycierać blat. Stoły były brudne, bez względu na to, czy przychodziliśmy na początku posiłku, czy w jego trakcie. To było naprawdę słabe, w barze stoły byłe tak brudne, że używane przez nas wilgotne chusteczki, po wytarciu blatu wyglądały jakbym wyczyścił nimi buty po całodniowym spacerze.

IZA

Zalety

Czyste pokoje, miła obsługa, dobre i urozmaicone jedzenie, także dla wegetarian. Każdy znajdzie coś dla siebie. Brak animacji, fajne wieczory z francuską muzyką, coverami i wieczór turecki z muzyką na żywo. Piękna plaża, czysta woda, zdarzają się żółwie.

Wady

Młodzi DJ zbyt mocno rozkręcali muzykę i na basenie nie szło przez to wypocząć. Niestety czasem było to słychać nawet na plaży. Trzeba się przygotować na długi transfer z i na lotnisko (3 godz.) ale dla tych widoków warto.

Radosław

Damian

Zalety

Cicho , wygodnie , blisko plaży , baseny , zjeżdżalnie , drinki

Wady

Słabe WiFi

Łukasz

Hotel na odludziu, jest to za równo plus jak i minus tego miejsca. Miła obsługa, mająca niestety problemy w komunikacji w języku angielskim. Szef kuchni nadrabiał braki translatorem w telefonie i miło informował co kuchnia serwuje :) Na początku naszego pobytu bardzo mało ludzi, później w poniedziałek i wtorek bardzo dużo miejscowych się pojawiło i były problemy z leżaka. Później jak i wcześniej nie był o tym problemu. Do pobliskiej miejscowości Datça można dostać się lokalnym autobusem Dolmuş. Przystanek przy samym hotelu, czas podróży ok 30m. Bardzo drogie wycieczki fakultatywne spowodowane tym, że hotel jest na odludziu. ok 3h od lotniska i ok 1h od Marmaris. Pokoje sprzątane na żądanie. (...)

Zalety

Hotel w miarę czysty. Jedzenie smaczne i świeże (trafiały się dobre ryby i różnego rodzaju kebaby). Nowa klimatyzacja. Wszystkie pokoje na 1 i 2 piętrze niezależnie od budynku z widokiem na morze. Ponoć w morzu można spotkać żółwie, nam się udało tylko spotkać dzikie kozy na pobliskiej wyspie, na która spokojnie można się dostać nawet nie potrafiąc pływać.

Wady

Brak animacji. Słaba oferta alkoholowa (wódka, gin, 3 rodzaje wina i piwo). Bar na plaży dodatkowo płatny. Większość gości stanowią lokalsi, później rosjanie i kilka rodzin z Polski.

Stanisław

super polecam daleko ale warto mały tłok ludzi. pozdrawiam szefa kuchni może wrócimy jeszcze w to miejsce

Zalety

czysto Klima tv lodówka

Maria

Pobyt - Czerwiec 2023

Byliśmy na przełomie czerwiec-lipiec. Ogólnie hotel jak na swoją kategorię jest dobry.Pokoje czyste, sprzątane codziennie, każdy pokój ma widok na morze oprócz partnera,bo widok jest na budynek restauracji. Byliśmy w 3 budynku,na balkonie nawet darmowy internet łapał. Jedzenie dobre,ryba,kilka mięs, dużo warzyw, owoców mało.Alkohol nie piję,ale mąż próbował lokalne wino i mówił że ochyda. Plaża obok, dużo leżaków,nie brakuje i nie trzeba wstawać o 5 rano aby zająć miejsce,tak samo z leżakami przy basenie. Podczas naszego pobytu byliśmy jedyną parą z Polski,reszta miejscowi i Rosjanie. Dodam że transfer zajmuje 3,5 godziny,hotel znajduje się na bezludziu,do najbliższej miejscowości 15km. My właśnie szukaliśmy ciszy bez dyskotek i klubów i właśnie było super. Animacji w hotelu nie ma i to też na plus. Hotel polecam.

Zalety

Czysto Cicho Dużo leżaków Miła obsługa

Wady

Dla nas nie ma żadnych wad

Adaburnu Golmar