Chavana Spa: jacuzzi, masaże azjatyckie, zabiegi pielęgnujące na bazie kosmetyków Pevonia Botanica.
Atrakcyjne położenie: na urokliwej wysepce na Atolu Raa, otoczonej pasem pięknej, piaszczystej plaży, blisko rafy koralowej.
Dla miłośników aktywnego wypoczynku: siłownia, badminton, sauna, łaźnia, jog, snorkeling, nurkowanie głębinowe i windsurfing.
Krystalicznie czyste laguny z białym piaskiem idealne do nurkowania
Wspaniały pobyt we dwoje. Jedzenie, drinki bardzo dobre. Ocean przepiękny. 2 wycieczki w cenie: zachód słońca oraz delfiny, których akurat nie widziałam. Przelot hydroplanem. Obsługa bardzo miła. Pokoje czyste, sprzątane codziennie lub częściej. Mini barek uzupełniany codziennie. Sprzęt do snurkowania wypożyczany za darmo. Polecam - całkowity relaks i przepiękne widoki.
Czystość, smaczne urozmaicone posiłki, extra bary i drinki. Spokój bez tłumów.
Wspaniały. Hotel położony na urokliwej wysepce którą plażą obejdziecie w 20 min.
Miła obsługa, pyszne jedzenie, świetne drinki.
Trochę daleko od cywilizacji ale warto było, miło wraz z żoną bedziemy wspominali te piękne chwile.
Raj na ziemi. Tam jest cudownie miła obsługa, fantastyczne jedzenie świetne drinki.
Wszystko.
Brak wad.
Czysto, miło, schludnie, bardzo dobra obsługa, regularne sprzątanie
Trochę monotonne jedzenie, bardzo wysokie ceny usług dodatkowych i zakupów
Miejsce idealne na odpoczynek, cudowne widoki te nad jak i pod wodą, życzliwa i uśmiechnięta obsługa, pyszne jedzenie. Swój pobyt rozpoczęliśmy od deluxe beach villa-domek przestronny, z dużym tarasem i cudowną łazienką bez dachu. Domki są ustawione tak, by zapewnić maksimum prywatności. Czysto I zawsze pełen barek (uzupełniany codziennie). Plaża piękna, z białym drobnym piaskiem, dużo palm i roślin dających schronienie przed słońcem. Do spacerów dookoła wyspy nie potrzebne są ochronne buty. Kolejne dni spędziliśmy w water villa i to było mistrzostwo świata. Luksusowe, piekne wnętrza, z prywatnym jacuzzi, przeszklonym tarasem nad taflą wody i bezpośrednim wejściem na przepiękną, kolorową rafę. Dopełnieniem tego, jest możliwość korzystania z restauracji Water villa restaurant&lounge, gdzie kolacja to istne dzieło sztuki.
Widoki, rafa, jedzenie, wschody i zachody słońca, uśmiechnięta obsługa
Resort ma już swoje lata ale nadrabia obsługą, wycieczkami, sportami wodnymi.
Obsługa, aktywności sportowe, mimo przepustowości około 500 osób na plaży pusto.
Podłoże kortu tenisowego do renowacji. Rafa niestety w kiepskim stanie.
Mogę tylko tyle dodać że czułem się jak w raju pobyt uważam za najlepszy jaki do tąd byłem
Wyjątkowe miejsce obsługa super i czystość bardzo polecam
Nie ma
FANTASTYCZNY. Obsluga bezbledna, usmiechnieta , sympatyczna. Chatka nad brzegiem z cudownym widokiem. Domki poustawiane tak, ze zachowana jest intymnosc i jak by ich nie bylo. Plaza fantastyczna - snorklowanie bardzo przyjemne (ciepla, przejrzysta woda, piekne ryby). Sama radosc pobytu. Swietne i roznorodne jedzenie. Bar fantastyczny z przemila obsluga. Alkohol prawdziwy, drinki wysmienite. Mozliwosc wypozyczenia sprzetu do snorklowania, bilard, pingpong i inne. Sceneria jak z planu filmowego. Bylismy w porze deszczowej, ale i to nie popsulo wrazen z pobytu. Absolutnie polecam.
Prywatny kawalek plazy. Cudowny ocean. Sceneria wrecz filmowa (zielen, ogrod, bary...) Swietna restauracja (rozne opcje, zawsze miejsce) Muzyka na zywo (reweleacja!) Bary - do wyboru Relaks idealny Przelot hydroplanem (opcja dodatkowo platna) - przygoda
Daleko - dlugi dojazd (3 razy samolot + motorowka w wersji standard)
Super pobyt na Malediwach. To był nasz drugi wyjazd na Malediwy. Poprzednio byliśmy na atolu Ari. Tu w tym hotelu na wyspie Meeduhupparu było zdecydowanie lepiej pod każdym względem/obsługa, wyspa, all inclusive, domki na plaży/.
Basen zdecydowaną zaletą i jakość all incl.
Overall we had a wonderful time and everything was kept nice and clean, just a little paradise on earth, but try to avoid the raining period, because the rain can be very heavy. If you stay too long, then I guess it could be boring, if you don\'t use the activities that are present, even that they are quite expensive to use, e.g. the watersport activities are expensive compared with many other destinations, diving is also double price of e.g. Egypt, etc., but it is worth it ;-)
Location and the staff was very friendly, wonderful diving and snorkeling opportunities. They keep everything very clean whatever weather condition that occur (we had some heavy rain).
The rooms are a little old and overused, need an upgrade.
Przepiękna okolica , hotel fantastyczny, wspaniałe nurkowanie ,wszystko naj,naj.
Raj na Ziemi
Bez wad
Byliśmy z dzieckiem 7lat - po prostu bajkowo. Wypoczynek udany, piękna plaża, basen, widok z jacuzi bajkowy.
Naprawdę dobre jedzenie - również Tajskie.
Rafa zniszczona.
Dodaję kilka filmików z wakacji: https://www.youtube.com/watch?v=W-sCMj-BV4w https://www.youtube.com/watch?v=_fGgQXAGRHk https://www.youtube.com/watch?v=-r62UbdRJis https://www.youtube.com/watch?v=O08VGHSzvFg
Wspaniały
Rafa jak na filmach poniżej