Adaaran Club Rannalhi

wspaniałe miejsce polecam z całego serca nie da się doczepić do niczego :)

ok fajnie jedzenie lekko montonne ale po 12 dniach schbowy wymiata ;)

Doskonałe miejsce , pokoje sprzątane 2 x dziennie , cudowna obsługa. Raj na ziemi

Idealne miejsce dla szukających beztroskiego wypoczynku na łonie przyrody. Po prostu cudownie!

Tak wygląda Raj na Ziemi :) Już samo dotarcie z lotniska na wyspę łodzią motorowa jest wielką atrakcją :) Warto dopłacić pare groszy by mieszkać w domku na pomoście. Domki bardziej oddalone od brzegu są mniejsze, nie maja oszklonej podłogi. Ale moim zdaniem jest tam większa prywatność. Wyspę można obejść dookoła wzdłuż brzegu w 15 minut. Na wyspie spacerują czaple siwe. Jest ich około 10 sztuk. Niektóre bardzo oswojone, dają się karmić z ręki. Restauracja jest rewelacyjna. Bardzo dobre jedzenie. Sporo dań w stylu Hinduskim na ostro. Ręczniki wymienione co dziennie. Zarówno plażowe jak też w łazience. Urzekła mnie ta wyspa. Kiedyś jeszcze tam wrócę.

Nazwa  Adaaran Club Rannalhi
Miejsce  Malediwy / Atol Male
Udogodnienia  na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo, tenis

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Wiktoria

wspaniałe miejsce polecam z całego serca nie da się doczepić do niczego :)

jarek

ok fajnie jedzenie lekko montonne ale po 12 dniach schbowy wymiata ;)

Dagmara

Zalety

Obsługa jedzenie atol ;)

Juliusz

Pobyt - Marzec 2023

Zalety

Doskonałe położenie na zagubionej wyspie. Perfekcyjna, uczynna i miła obsługa. Świetna kuchnia europejska i indyjska. Bardzo czysto. Krystaliczna, ciepła woda. Super bar z tarasem na wodzie i nastrojową muzyką na żywo. 200m dalej, na drugim końcu wyspy, bar dla lubiących ciszę i oszałamiający widok nocnego nieba. Domki na lądzie OK, ale willa na wodzie z własnym zejściem do morza - genialne! Woda rano przy odpływie sięga pasa więc można "na piechotę" dojść do odległej o 300m rafy. SUPER!!!

Wady

Nie doszukaliśmy się żadnych niedogodności. Brak basenu, imprezowiczów i dyskotek to dla nas zaleta.

Jacek

Pobyt - Luty 2023

Zalety

Bardzo ładne domki na pomoście. Świetna restauracja.

Wady

Brak wad. Wszystko perfect!!

Przemysław

Pobyt - Styczeń 2022

Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu Adaaran Club Rannalhi. Sam hotel nie jest może luksusowy, ale znajduje się w nim wszystko co potrzebne. Przede wszystkim ulokowany jest na pięknej wyspie - plaże, roślinność, woda w oceanie. W wielu miejscach dookoła wyspy jest świetna rafa koralowa, gdzie łatwo można posnurklować bez konieczności wykupowania wycieczek. Życie podwodne jest bardzo bogate - przeróżne odmiany ryb, a nawet niegroźne dla człowieka rekiny. Personel hotelu naprawdę pomocny i bardzo życzliwy. Opcja All Inclusive również działała bardzo dobrze - bogaty wybór jedzenia oraz napojów bezalkoholowych i alkoholowych. Pokoje były urządzone raczej skromnie, ale były dość przestronne, schludne i komfortowe.

Zalety

- Położenie - tak jak wspominałem dla mnie ten hotel to kwintesencja Malediwów. Plusem jest również szybki transfer z lotniska. - Pomocny i życzliwy personel. - Bogaty wybór jedzenia i napojów.

Wady

Jedyna opcja, do której mógłbym się przyczepić - choć może nieco na wyrost - to fakt, że po wymeldowaniu o 10 rano nie przysługiwał nam już lunch, a transfer na lotnisko mieliśmy dopiero o 14. Oczywiście rozumiem, że takie są warunki działania hotelu, ale wielokrotnie podróżowaliśmy w formule All Inclusive i hotele zawsze przymykały na to oko ;)

andrzej

Pobyt - Październik 2008

Uwaga na opcje all incl. zawiera tylko piwo, napoje bezalkoholowe, tylko w jednym barze ale zabranie tego do pokoju niemozliwe bo daja tylko w szklankach za butelkowane trzeba placic a za wziecie nawet wody z minibaru tez trzeba placic bardzo drogo.Przekaski prawie zero. Wino tylko do posilkow. Animacji zero, 1 dyskoteka na piasku na 2 tyg. Obsługa fatalnie wolna. Uwaga na kradzieże!!!!!!!!!! Perfidnie zaplanowane w ostatniej chwili jak sie zorientujesz to jestes w samolocie.

Adaaran Club Rannalhi