Achillion (Athens)

3.5

Hotel jest świetna baza wypadowa do zwiedzania zabytków Aten. Bardzo blisko spacerem do największych atrakcji, pysznych restauracji jak również do metra czy autobusu. Trochę gorzej sytuacja się ma jeśli przyjedziesz własnych samochodem ale to generalnie jak zauważyłem jest ciężki temat w stolicy Grecji. Czysto, obsługa zna angielski, śniadania znośne.

Hotel 3* jest ok. Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Mieliśmy pokój podwójny , ale bez zastrzeżeń. Niestety otoczenie wokół hotelu zbyt niebezpieczne lepiej nie wchodzić w boczne uliczki,

W porządku, przyzwoicie. Dobra obsługa. Nie mam zastrzeżeń.

Nazwa  Achillion (Athens)
Miejsce  Grecja / Attyka / Ateny
Udogodnienia  city break

Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami, takimi jak Vouliagmeni

Zabytkowe Ateny z Akropolem i Partenonem

Niezapomniane zachody słońca nad Zatoką Sarońską

1.7
1.3

3.5

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Przemek

Zalety

Położenie - ogólnie

Wady

Położenie jeśli podróżujesz samochodem. Oraz boczna uliczka przy samym hotelu „oblegana” przez kilkadziesiąt osób z samego marginesu.

Janusz

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Winda mini barek recepcja mówiąca po angielsku

Pobyt - Listopad 2022

W porządku, przyzwoicie. Dobra obsługa. Nie mam zastrzeżeń.

Achillion (Athens)