Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Hotel ładnie położony nad brzegiem morza bezpośrednio przy plaży , ładny ogród i baseny , bardzo dobre jedzenie , widok z restauracji na morze
plaża hotelowa , leżaki , baseny , ogród , jedzenie , widok z restauracji , w pobliżu restauracje, punkty usługowe , ładna plaża
- nie wszystkie pokoje są w tym samym standardzie - niektóre położone w starych budynkach z widokiem na pole , zaniedbane tarasy
Pobyt oceniam na bardzo dobry. Hotel jak na greckie standarty luxusowy. Pokoje super, a jedzenie jeszcze lepsze. Bardzo smaczne i duży wybór. Świetna lokalizacja na zwiedzanie wyspy. Plaża i miasteczko takie sobie .
Lokalizacja, jedzenie, nowe wszystko w pokojach.
Wady: brak
Jeden z najlepszych hoteli w jakich byliśmy, apartament z basenem - mistrzostwo, ale przede wszystkim OBSŁUGA hotelu godna uwagi i pochwały! 🤩 począwszy od miłych i pomocnych pań w recepcji, po personel sprzątający, ALE największe wrażenie zrobiła na nas obsługa restauracji, w której serwowane są posiłki. Dawno nie spotkałam się z tak miłą i uprzejmą obsługą! Pan Giannis, którego uśmiech nigdy nie schodzi z twarzy, oraz pozostali 3 panowie, których nazwisk niestety nie pamiętamy, to znaki rozpoznawcze takich miejsc! Nie zapomnij również o WSKAZÓWKACH, na które taka usługa zasługuje z zainteresowaniem! ❤️
nowoczesność i lokalizacja, swietn obsługa
Bardzo fajny hotel aby dobrze odpocząć. Dobre jedzenie i blisko do małych rodzinnych tawern
Lokalizacja - z dala od wszystkiego a blisko do wioski i tawern.
Wyjazd był bardzo udany. Miejsce i hotel znakomite.
Przy plaży, dobre jedzenie, przestronne pokoje, codziennie sprzątanie, niedaleko od centrum miejscowości, basen dla dzieci, osobny basen dla dorosłych
Niewielki plac zabaw dla dzieci
Bezposrednio przy plazy, zaraz obok Acharavi, w okolicy znajduje sie duzo wypozyczalni sportow wodnych oraz jazda konna. Na terenie hotelu jest plac zabaw dla dzieci. Hotel bardzo zadbany i ladny. Hotel w swoje ofercie ma wyzywienie HB
+ lokalizacja + zakwaterowanie
- brak wyzywienia all
Śniadania monotonne, ale wybór duży, kolacje b. smaczne.Obsługa bez zarzutu. Drogi bar. Ogólnie polecam
Położony b. blisko plaży, czysty,gustowny, łatwy dojazd, dobre miejsce wypadowe na zachodnie i wschodnie wybrzeże
Mieliśmy pokój na obrzeżach hotelu, okna na boczną uliczkę i remontujący się dom, trochę głośno
Hotel bardzo fajny, zaletą jest basen o głębokości 45 cm - super dla dzieci. Moja 3 -letnia córeczka siedziałaby w nim cały czas. W hotelu praktycznie brak Polaków, prawie sami Niemcy. Porażką była rezydentka Neckermanna, która wsadziła nas do autobusu na lotnisku i zobaczyliśmy ją znowu w dniu wylotu, zero zainteresowania. Nie wiedziała również, że hotel nie wydaje lunch box-ów, jedynie wcześnie rano można coś wypić i zjeść kawałek ciasta lub kromkę z dżemem. Ogólnie bardzo polecam, ale chyba już nie skorzystam z tego biura podróży.
Dobre jedzenie zarówno to w opcji HB jak i w barze obok
Mała nieciekawa łazienka, Lepiej wypożyczyć samochód na mieście (zamiast 70 EUR zapłaciliśmy 45 EUR),
Piękny, zadbany ogród, wygodne pokoje, plac zabaw dla dzieci i basen, a poza tym położenie bezpośrednio przy długiej plaży powoduje, że w hotelu można w spokoju wypocząć. Posiłki bardzo smaczne, a obsługa miła. Do centrum miasteczka można dojść z ciągu 5-10 minut. Komunikacja do atrakcji wyspy dobra, ale najlepszym pomysłem jest wypożyczenie samochodu (kilka wypożyczalni w Acharavi). My jesteśmy zadowoleni i chętnie jeszcze wrócimy na Korfu, szczególnie, że wyspa jest piękna.
Jeśli macie uprzedzenia to nie jedźcie tutaj ponieważ w 80% hotel jest odwiedzany przez gości z Niemiec. Obsługa mówi trochę w języku niemieckim i angielskim. Pokój hmm. Jeśli nie czapiać się szczegółów to jest ok. Szczegóły to np dwie inna kapy na łóżkach. Jedna była kremowa inna biała. Wyglądało to conajmniej dziwnie. Sprzątanie oceniam dobrze. Spacerowa odległość do plaży. W hotelu jest też bardzo przyjemna i spokojna restauracja.
Prawdą jest to że Grecy mówią po Polsku. Nie są to jakieś bardzo zaawansowane rozmowy, ale dają radę. Hotel w swojej kategorii jeden z lepszych w jakim byłam. Oprócz wspomnianych umiejętności lingwistycznych, personel posiada dość wysokie kwalifikacje, jest uprzejmy. Jedzenie nie porywające. Powiedziałabym odpowiednie. Dojście do basenu jest wybrukowane kostką, a nie o kafelkowane. Dla mnie lepiej, nie martwiłam się że poślizgnę. Teren hotelowy był czysty. Inni gości byli sympatyczni, pomimo różnej mieszanki narodowości.
cudowny hotel, przemiła obsługa, grecy rozmawiający po polsku :)