A One Royal Cruise

Na szczegolne slowa uznania zasluguje nasz "opiekun" pan Tomasz Anczewski.
Goraco polecam.

Hotel położony w centrum ,wszędzie blisko,morze po drugiej stronie ulicy przy hotelu,dużo atrakcji wodnych ,świetne możliwości komunikacyjne bardzo mili i sympatyczni ludzie.My jesteśmy bardzo zadowoleni było cudownie i serdecznie polecamy bo to jest cudowne miejsce.

Bardzo fajny hotel, jeden z naładniejszych i najlepiej położonych w okolicy, dobre śniadania, duży wybór kaw. Dostaliśmy duże pokoje w głównym skrzydle z widokiem na morze, rewelacja. Wszędzie blisko, baseniki akurat, żeby trochę sobie popływać, dużo atrakcji wodnych na plaży. My byliśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecam oczywiście jako hotel w centrum, bo jeśli ktoś szuka wypoczynku to tylko na wyspach, np. na Koh Chang...

Wakacje wpaniale. Centrum Patayi bardzo rozrywkowe a hotel polozony w samym centrum. Pieknie reprezentuje sie szczegolnie w nocy. Pokoj sprzatany codziennie i bardzo czysty, obsluga przemila. Nieco maly basen ale bliziutko do plazy (przy samej promenadzie). Jedzenie elegancko podane i smaczne, restauracja przestronna z wyjsciem na basen:)Pobyt udany jednak polecam pobyt na wyspach tajskich ze wzgledu na prawdziwy klimat tajladnii:) Dziekujemy.

Za pokój z widokiem trzeba dodatkowo dopłacić, co według mnie nie ma sensu bo i tak w hotelu spędzicie mało czasu. Prawdziwą rewelacją była dla mnie wycieczka do doliny rzeki Kwai i podróż koleją śmierci. Jedzenie w hotelu przednie. W centrum miasta masa restauracji, najróżniejsze nocne atrakcje, mnóstwo ludzi, gwar, zupełnie inny temperament... inny świat. Dla ludzi o silnych żołądkach jest możliwość zjedzenia małpiego móżdżka...a feee. Zapach wilgoci można szybko zneutralizować włączając klimatyzację. Do plaży trzeba przejść promenadą. Hotel w porównaniu do innych w sąsiedztwie dobry.

Nazwa  A One Royal Cruise
Miejsce  Tajlandia / Chon Buri / Pattaya
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, parking

Bardzo atrakcyjna lokalizacja: w centrum turystycznego kurortu Pattaya, centrum handlowe i centrum rozrywki przy hotelu.

Piaszczysta plaża przy hotelu z centrum sportów wodnych.

Bogata oferta SPA: liczne zabiegi na twarz i ciało, masaże tajskie i w pełni wyposażone centrum fitness.

Liczne ogrody botaniczne (m.in. Nooch Nong Tropical Botanical Garde)

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz Nowakowski

Na szczegolne slowa uznania zasluguje nasz "opiekun" pan Tomasz Anczewski.
Goraco polecam.

Dorota Szewczyk

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

czysto i przyjemnie bardzo miła sympatyczna obsługa

Ola

Pobyt - Listopad 2009

Ola

Pobyt - Marzec 2009

Sergiusz

Pobyt - Maj 2008

Mirek

Pobyt - Marzec 2008

Bardzo dobry egzotyczny trip. Nocne życie, dobry hotel, infrastruktura, z dala od miasta, piękna natura. Nic dodać nic ująć. Tuż przy hotelu promenada, kiedy przez nią przejdziemy dochodzimy do plaży i oceanu. Blisko hotelu sklepy, restauracje (nie tylko te drogie, ale także typowe uliczne. Kramik na wózku a tam specjały o jakich nam się nie śniło). Byłem w dolinie Kwai, ale dodatkowo odwiedziłem muzeum "Przełęczy Ognia". Co do samego hotelu. Obiekt średniej klasy, z bardzo dobrym jedzeniem, średnio sprzątanymi pokojami i trochę dziwną obsługą.

Jarosław

Pobyt - Styczeń 2008

Obsługa w hotelu trochę nadpobudliwa. Pokojówki wręcz wyganiały z pokoju żeby mogły posprzątać. Kelnerzy natomiast w pełni konserwatywni, wręcz surowi. Problemem było także posługiwanie się językiem angielskim. Fakt, że obsługa starała się nas zrozumieć nie umniejsza tego, że załatwienie czegokolwiek było ciężkie. Jednak w pełni polecam. Pokoje duże i czyste. Pattaya to tętniące życiem miasto. Kiedy już nacieszymy się jej urokami warto zapuścić się w prawdziwą Tajlandię. Wybraliśmy wycieczkę do parku narodowego w Khao Sok. Spaliśmy w szałasach. Wcześniej rano budziły nas przenikliwe krzyki małp. Egzotyka w pełnym wydaniu. Serdecznie polecam. Naprawdę warto to zobaczyć.

Krystian

Pobyt - Styczeń 2008

Hotel szczególnie nocą prezentuje się niesamowicie. Gra kolorowych świateł z hotelu dopełnia dodatkowo jego klimat. Część hotelu, która jest na zdjęciach to te lepsze pokoje. Nasz był w drugiej części. Hotel nie zasypia, nie wspominając już o samym centrum miasta. Tu się żyje całą dobę. Jeśli udajemy się poza mury miasta, np odwiedzając świątynie to trzeba pamiętać o stosownym stroju. Jednego z Niemców przeproszono i wyproszono ponieważ miał krótkie spodenki. Posiłki w hotelu na poziomie. Kuchnia Tajska jest bardzo różnorodna. Nie zabrakło tez przystępniejszej kuchni międzynarodowej. Dobra rada - pilnujcie się gdzie wyrzucacie choćby papierki. Rzucenie go na ulice grozi wysoką grzywną.

bibek

Pobyt - Listopad 2007

Byłam w tym hotelu przez tydzień. Polakom dają pokoje w starej części hotelu - ładnej, aczkolwiek bardziej hałaśliwej - słychać przyjeżdżające do hotelu autokary z grupami wycieczkowymi - jest to pewien dyskomfort zwłaszcza w przypadku gdy wycieczka przyjeźdza np o 6 rano.
Obsługa w hotelu... no cóż pozostawia wiele do życzenia. Nagmnnie panie sprzątające miały chętkę wejść już o 8 rano i sprzątać pokoik, nie robiły tego zbyt dokładnie, ale o to nie będę się aż tak bardzo czepiać. Natomiast koszmarem jest dogadanie się na recepcji w języku angielskim! Z sześciu osób obsługujących w danej chwili recepcję - tylko jedna znała angielski. W restauracji przy śniadaniu bardzo często zanim człowiek zdążył skończyć jedzenie - już zabierano mu talerz, sztućce i filiżankę sprzed nosa! Koszmar. Zwłaszcza jak się parę razy wstawało do bufetu i np. zostawiło się kromkę chleba - wracasz a tu tego już nie ma i znowu ruszasz po jedzonko. Jedzonko - mało urozmaicone, ale całe szczęście wybór duży, więc spokojnie każdego dnia można zjeść coś innego
Poza tym te liczne bary go - go z dziewczętami! Naokoło hotelu i w całej Pattay. W sumie hotel w porównaniu z innymi oferowanymi przez polskie bp jest niezły (inne nie mają plaży, mają za oknem śmietnik itp).

Jarek

Pobyt - Grudzień 2006

Wspaniały kompleks w bezpośrednim sąsiedztwie plaży ( przejście przez ruchliwą promenadę - ale tak wszystkie hotele są usytuowane). Dwa budynki - główny ten widoczny na zdjęciu - chyba raczej dla VIP -ów i z widokiem na ocean, drugi o takim samym standardzie ale nie bezposredni widok na ocean - trzeba się lekko wychylić z balkonu (to i tak nie ma znaczenia , bo w hotelu jesteście tylko późno w nocy). Bary, rozrywka, salony masażu, sklepy pod hotelem. Komunikacja TUK, TUKIEM - wystarczy machnąć ręką i za 2 bathy jesteście w samym centrum a tam ............- zobaczycie sami walking street i jego atrakcje. Wracając do hotelu - super !! Jedno ale - w pokojach nieprzyjemny zapach wilgoci - związany najprawdopodobniej z duża wilgotnością na zewnątrz. Wystarczy jednak właczyć klimatyzację i wszystko ok. Śniadanka pyszne a obiadów i kolacji nie jedzcie w hotelu - tak wspaniałego jedzonka jakie jedliśmy w Tajlandii nie spotkacie nigdzie. Wspaniała mięsa szczególnie wołowinka na ostro !!!!! Te krewetki w mleku kokosowym !!! i owoce morza !!! te smaki i zapachy wsom!inamy jeszcze rok po wyjeździe !!! A te owoce , ich kolor smak i zapach !!! TYLKO MYJCIE JE WODĄ Z BUTELKI !!!! Do zobaczenia w Tajlandii. WRÓCIMY TAM NA PEWNO !!

A One Royal Cruise