Bogata oferta rekreacyjna: sauna, łaźnia turecka, aerobik, tenis stołowy, rzutki, szachy, animacje.
Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka (płatna).
Tuż przy hotelu, prywatna, piaszczysta plaża.
Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Hotel zasługuje na dwie gwiazdki max nie polecam tragedia syf brud posiłki codziennie to samo nawet muzyki nie puszczą przy basenie ponoć głośnik zepsuty. Nie będe się rozpisywał brakło by miejca omijajcie ten hotel szczerze nie polecam. Osobiście karalucha widziałem totalny syf.
Basen dla dorsłych bo dla dzieci to sadzawka i wifi działa dobrze lokalizacja tez dobra to wszytko
Prawie wszystko
Pobyt oceniam na plus. Można się przyczepić do kilku rzeczy. Ale my akurat nie po to latamy na wakacje 😉
Super obsługa. Fajne podejście do dzieci. Pokój sprzątany codziennie, wymieniane ręczniki (chyba że się nie chce). Jedzenie różnorodne, nam smakowało, każdy znalazł coś dla siebie łącznie z dziećmi. Blisko do plaży.
Brak animacji i basenu dla dzieci (chociaż brodzik ze zjeżdżalnią).
Hotel jak najbardziej na plus. Piękne położenie, dobre jedzonko, bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje czyste. Czytając opinie przed wyjazdem wręcz bałam się, że to będą najgorsze wakacje w moim życiu. Nie wiem skąd takie kiepskie recenzje miał ten hotel.. Ale ile ludzi tyle opinii. Mi się podobało i nie mam na co narzekać. No poza organizacja biurem (...).. Tragedia. Ale hotel polecam i kiedyś tu wrócę.
Położenie, jedzenie, miła obsługa, pokoje skromne ale czyste
Fajny kameralny obiekt czysto i ładnie na terenie obiektu. Obsługa sami Mężczyźni dbają o czystość i są bardzo mili. Widoki i jedzenie super duży wybór nie jest monotonne jak dużo osób pisze. Alkohol do bólu prócz wina, drinki piwa i inne. Jedyny minus to biuro podróży nie polecam (...) kazali doplacic 130euro do pokoju żeby dalej korzystać gdzie w umowie nie bylo tego. Także wymeldowanie do 12w południe oczywiście dalej opaska inclusive i transfer na lotnisko o 1:30 w nocy. Takze brak pokoju i umycia się przed podróżą i przespania. Nie polecam (...) jako biura podróży za to że nie napisali ze może być taka ewentualność. Okolica jest piękna warto zobaczyć tylko z innym biurem.
Czysto mila obsługa dobre jedzenie.
Brak da się odpocząć.
Nie polecam jedzenie monotonne i tylko kurczaki na obiad.Co do gwiazdek o dwie za dużo.Wysoka cena za kiepską jakość.
Plaża obok hotelu, dość miła obsługa restauracji i drink baru.Przesympstyczny barman Emra.
Pokoje okropne brudne i ciągle coś popsute.Hotel w trakcje napraw i organizacji.Pani na recepcji niezbyt sympatyczna.Stada bezdomnych psów i kotów przy każdym posiłku pod stołami i obok.
Kameralny hotelik dla niewymagających, choć nie oznacza to ,że ma tam być wszechobecny brud i bałagan wokół hotelu jak i w pokojach.Brak wody,a jak jest to prawie zimna, z ciśnieniem, że nie można przestawić baterii(też brudnej)na prysznic.Zagrzybiala klimatyzacja, z której kapała woda na podłogę w pokoju i spływała do łazienki.Lodówka bardzo brudna (już po wymianie,bo pierwsza nie działała).Pajeczyny nad łóżkiem,brudne okna, podłogi zraszane wodą z butelki i przetarte mopem. Ale cóż mogą zrobić młodzi,sympatyczni chłopcy jak nie mają jakiegokolwiek nadzoru?!Jeżeli chodzi o All inclusive, to raczej nie w tym hotelu.Na śniadanie frytki, na obiad kasza lub ryż i frytki,I do wyboru jedno danie z kurczaka,na kolację...też frytki i czasem z grila piers z kurczaka i raz ryba!Dużo surówek z sokiem cytrynowym, a o oliwę z oliwek musiałam się upomnieć.Plaża mała i sprzątana tylko raz w tygodniu.Brak wi fi nawet w ogólnodostępnych miejscach. Woda butelkowana,która miała być w mini barku, była dla gości z Rosji,Francji ,czy też dla swoich rodaków.Ale był też plus tego hotelu czyli mili ,uśmiechnięci kelnerzy i barmani.Gdyby mieli dobrego menedżera,hotel można by było ocenić na te 4 gwiazdki. W tym wypadku 1,5 gwiazdki to max!
Brudne pokoje,bałagan wokół hotelu.
pozytywna / dobra / może być lepiej / poza pokojem wszystko było fantastyczne / nic mi nie zginęło /
obsługa super, widoki super, basen super, blisko do morza, blisko do sklepów, jedzenie bardzo dobre - mogłoby byś bardziej urozmaicone, więcej świeżych owoców....
pokoje do remontu, słabo sprzątane
Basen duży ale głęboki, po całości 1.60 m wiec słabo dla tych co nie umieją pływać, leżaki składane Ok godz 18 by wokół rozstawić stoły i krzesła na kolacje. Pokoje super tylko te z widokiem na morze. Odnowione nowoczesne styl hotelowy.
Położenie przy samej plaży i raczej to wszystko, można spacerować promenadą po kolacji. Do centrum Bodrum jazda busem Ok. 20 min wiec zależy co kto oczekuje. Hotel kameralny.
Wyżywienie masakra! Odmrażane mielone, typowy fast Food, monotonne, na śniadanie brak owoców, kawa herbata w papierowych kubkach, all in beznadziejny, owoce to arbuz winogrono i jabłka czasem dodatkowo melon i śliwka. Słodycze desery chemiczne sztuczne, wszystko kupne gotowe. Z alkoholi to piwo, wódka i gin jak zapytasz to dostaniesz wino. Pepsi często brakowało.
Hotel to porażka.Miałem pokój z oknem na korytarz. est tam dużo takich pokoi,jak r ownież pokoje z oknem na mur sąsiednigo budynku w odległości 1,5 metra. Były ładne pokoje ale dla Turków. My Polacy jesteśmy w tym psełdo hotelu traktowani jak ludzie drugiej kategorii. Trudno nie wspomnieć o 10 kotach które są na terenie tarasu.Wchodzą na stoły ,biegają między stołami oczekując jedzenia.Nie lubię narzekać,ale czegoś takiego jeszcze w życiu nie widziałem.Nie mogę nie wspomnieć o arogancji ludzi pracujących w recepcji. Firma koral travel to oszuści.Zdjęcie reklamujące hotel z tarasu to oszustwo.Taras ten nie jest czynny od dziwięciu lat,jak również windy.Rozmawiałem z obsługą.Pokoje dla Polaków to bliżej schroniska a nie hotelu.Zaznaczam że nie zamierzam tej sprawy tak zostawić.Mam zdjęcia na potwierdzenie mojego wpisu.Nigdy więcej z koral travel
blisko plaży
reszta to same wady
1 gwiazdka, bo mniej się nie dało! Najgorszy hotel w jakim w życiu byłam. Wszędzie brudno. Stołówka dramat. Beznadziejne jedzenie, brudne obrusy,talerze i sztućce. Pełno śmieci na plaży. Morze-syf. Dopływajaca do zatoki rzeczka to ścieki. Śmierdziało. Pełno bezpańskich kotów i psów przy stołówce. Alkohole to woda. Ten hotel to jedna wielka porażka. Wykupiony mieliśmy pokój standardowy z widokiem na morze,a dostaliśmy ekonomiczny z jednym łóżkiem we trzech(2 osoby dorosłe +dziecko) z widokiem na jakiś opuszczony budynek. Po 1 dniu i 2 nocach zmieniliśmy hotel, bo dłużej nie dało sie tam wytrzymać w takim brudzie. Lecielismy z Wezyr Coral Travel .Nie polecam i przestrzegam wszystkich przed tym hotelem i przed tą firmą z małej litery pisanej. Kupujesz pokój standardowy, dopłacasz za widok na morze a oni kwaterują Cię w pokoju ekonomicznym z 1 łóżkiem. Kpina.Porażka. Przestrzegam!!!
Wszystko
Ogólne wrażenia dobre ,jak wspomniałem b.dobre wyżywienie ,lokalizacja,obsługa .Calość psują te kradzieże z pokoi (nawet z sejfów) oraz wodniste drinki i brak animacji
blisko morza,spokojne i atrakcyjne miejsce,bardzo dobre wyżywienie ,miła obsługa w restauracji i barze
Przydałby się generalny remont hotelu,bardzo dużo leżaków na plaży i przy basenie zepsutych,połamanych.Wprawdzie oceniam dobrze obsługę baru ale oszukiwali bezwzglednie na alkoholu. I jeszcze jedna b.ważna rzecz ,w budynku gdzie jest recepcja na I piętrze doszło do kilku kradzieży pieniędzy,złota i ubrań. Brak animacji i wi-fi w pokojach
Hotel dla nie wymagajacych, jak dla mnie to 3* polozenie dobre i tuz przy plazy. Basen średni ( 160 cm jedna głebokość ) ale przyjemny i bardzo malo lezaków . Czystosc w miarę, jedzenie przyzwoite, wybor sredni lecz nie brakowalo. Słaby puntk to personel ktory slabo po angielsku mowi lub wcale. Rozczarowaniem byla niedzialajaca winda a schodów duzo a przeciez to szczyt sezonu. Brak animacji mimo ze w ofercie bylo napisane ze są animacje . Woda w morzu smierdzi bo to zatoka a tuz obok plazy wplywa kanal i zabija caly urok plazy i wody i wbrew pozorom wcale nie az taka ciepla. Lezaki, parasole i materace darmowe na plazy, ale brudne, czesto na nich spia bezpanskie psy ktorych tam duzo. Miejscowka przyzwoita, ale reszta max przecietna
Tuz przy plaży, piekne widoki z restauracji czy basenu
woda w morzu przy plazy smierdzi bo wplywa obok kanal, niedzialajaca winda a schodow duzo, personel slabo po angielsku sie porozumiewa, brak animacji a w opisie mialy byc
Zaczne od tego że w hotelu ciężko porozumieć się z kimkolwiek...Jedzenie to jakaś porażka, odradzam każdemu . Psie kotlety codziennie , zero owoców , ryb, czegokolwiek... Praktycznie codziennie to samo. Wszystko mrożone z paki. Jedynym plusem był basen i odległość od plaży. Reszta to naprawde TRAGEDIA
blisko plaży
tragiczne jedzenie
Super miejsce! Polecam każdemu! Cenię spokój dlatego też warto zobaczyć to miesjce
Świetnie położony, polecam brać pokoje z widokiem na morze - cudowny widok na zatokę!!! Jedzenie dobre, w miarę urozmaicone - można też korzystać z hotelu tej samej sieci oddalonego o ok 200 metrów - raz tu , raz tu i jest rewelacja. Bez problemu z leżakami przy basenie - jak zbraknie to 15 metrów dalej piaszczysta plaża a tam pełno - zero problemu. All inclusive ok - barmani super, nie robią problemu jak się chce męskiego drinka. Pokoje sprzątane ok. Przemiła menadżerka hotelu codziennie pyta czy wszytko ok - wszyscy uczynni - atmosfera miła - relaks i zabawa przy barze all - fajnie było :) A wycieczki i zwiedzanie to koniecznie z biurem lokalnym (polskim) klsvoyages - wszystko zapięte na ostatni guzik i tanio - byliśmy na 3 wycieczkach - zadowoleni!!! POLECAMY ten Hotel w pełni!!!
Wiele!
Prawie żadnych - strome podejście ok 70 metrów do recepcji - z bagażami osobom starszym może być trudno...
Hotel dla osób mniej wymagających, adekwatny do swojej ceny, ogólnie bardzo przyjemny i dobrze urządzony, jednak pokoje są w starym stylu. Polecam ze wzgledu na plaże, która jest przy hotelu i jest \\\"prywatna\\\"
\\\"prywatna plaża\\\", dobrze zagospodarowany
pokoje w dośc starym stylu
Plaża fajna, pokoje niefajne. Wyposażenie pokoi na miernym poziomie, ale jest czysto. Skromny hotel, który po modernizacji może być naprawdę porządny, bo infrastrukturę ma na dobrym poziomie.
Plaża
Fantastyczna okolica, dla każdego coś. Można odpocząć i poszaleć. Możliwość wycieczek, kupowanych najlepiej u miejscowych organizatorów do ciekawych i fantastycznych miejsc. Dobre miejsce na wypoczynek i wypady. POLECAM
Czysty i zadbany hotel. Ręczniki wymieniane codziennie. Obsługa miła.
Wyjazd na wakacje z biurem ,, wakacje pl,, spełniły moje oczekiwania. Cena za pobyt 14 dni adekwatna. Miejscowość spokojna , wypoczynkowa, można naprawdę wypocząć pogoda , super, morze super , plaza super, po przeczytaniu opinii myślałam, że umrę z głodu i zarosnę brudem- absolutnie! Jedzenie szału nie było ale głodna nie chodziłam , pokoje sprzątane codziennie, baseny czyszczone po każdej imprezie robionej przez gości przy basenach. Turcy mili uprzejmi, grzeczni. Co niektórzy Polacy zachowywali się jak ze wsi ale cóż nie było wśród nich wielu ambasadorów Polski a szkoda:) Z pewnością pojadę jeszcze raz z tym samym biurem podroży i w to samo miejsce.
Hotel bardzo ładnie położony. Znajduje się na końcu zatoki Bitez i dzięki temu jest tam cicho i spokojnie. Plaża niezbyt wielka, ale ma wystarczającą ilość parasoli i leżaków. Zejście do wody łagodne, aczkolwiek zaraz robi się głeboko. Piasek na plaży jest ciemno brązowy z kamyczkami. Woda według mnie czysta, przezroczysta, ryby pływają. Największym atutem tego hotelu jest restauracja z tarasem na którym można spożywać posiłki. Widoki są przecudne, więc wypicie kawy po śniadaniu i podziwianie widoków na długo zostanie w moich wspomnieniach. Jeżeli pzrychodziło się punktualnie na posiłki tzn. o 8 rano na śnaidanie i 20 na kolację to czasami trzeba było poczekać zanim otworzą restaurację. Śniadania oczywiście monotonne, ale zawsze była wędlin, ser żółty, biały, jajka gotowane i jakieś 2 potrawy prawie że na gorąco. Dużo warzyw i na śnadaniu zawsze były tylko 3 chlebki i potem już zostawały bagietki. Niestety mała rozmaitość owoców zawsze był arbuz i melon i czasami winogrona. Kolacje smaczne do wyboru 2 rodzaje mięsiwa, ryż lub makaron. Pokoje standardowe nie zaduże, łazienka też wystarczająca balkon niewielki na którym stoi suszarka. sprzątane codziennie, pościel była wymieniana 2 razy,a ręczniki chyba więcej razy. Łazienka czysta, ale było widać znaki użytkowania. Ogólnie hotel dla nie wymagających, ale fajnie położony.