Opinie o Sun&Fun

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
5.5
Stosunek jakości do ceny
5.9
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 376 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.3
Tomasz

Biuro porażka na całej lini. Lot opóźniony o 1.5 doby:( Zero jakiejkolwiek informacji co się dzieje i kiedy będzie wylot. Gdyby nie porządne biura podróży i info od współpasażerów nic byśmy nie wiedzieli. Jakoś inni potrafią. Hotel masakra żadne 4 ☆ jak kupowaliśmy jak przyszło do opini to nagle mamy oceniać hotel 3☆ jak to spadła jedna gwiazdka ????????????????? Pobyt 5 dni zamiast 7 zapłaconych żadnego słowa wytłumaczenia. Hotel zniszczony i brudny a obsługa opryskliwa. Nigdy więcej ..........

Pobyt na Djerba był przyjemny, jedynie wycieczka fakultatywna na Saharę była rozczarowująca i to ze względu na przewodnika nie na program wycieczki. Pan przewodnik obraża Polaków i Polki mówiąc o rozwiązłym trybie życia, a opowiada że zarażę w postaci homoseksualizmu też przyszła z zachodu. To by było mało ważne, gdyby był profesjonalnym przewodnikiem, ale pan zupełnie żadnych informacji nie przekazywał o obiektach które zwiedzalismy, pominął muzeum daktyli na rzecz szybszego powrotu do hotelu.

Lukasz

Pobyt w hotelu Utopia Marsa Alam. Wszystko przebiegało sprawnie i profesjonalnie. Największe podziękowania kieruję do rezydenta Józefa niesłychanie sympatycznego i pomocnego młodego człowieka który już od wejścia do autobusy na lotnisku zajął się naszą całą grupą.

Asia

Nie wiem skąd tyle negatywów, Wszystko bezproblemowo zorganizowane, polscy i bardzo mili rezydenci. Jedyna wada - trudno się z biurem skontaktować telefonicznie czy mailowo

1.0
Marcin

W żadnym wypadku nie polecam tego biura , nie warto nawet szukać ich ofert , 3 dni przed wylotem piszą ze brak miejsca , wszystko opłacone , dokumenty gotowe . Brak profesionalizmu , w żadnym biurze nie spotkałem sie z czym takim , Omijacie szerokim łukiem , szkoda waszych pieniędzy , blokada sporej ilość pieniędzy na ponad tydzień

Aneta

Wyjazd miał być w dniu 29.08 około godz. 17 a był o 22.30 na miejscu w hotelu byliśm,y 30.08 czyli jeden dzień mniej niz w ofercie. Wycieczki fakultatywne to jedna wielka bzdura. Rezydent namawia na rejs na bezludną wyspę- Kuriat ( hamaki piękna plaża ,żółwie a tak naprawdę za leżaki trzeba zapłacić , hamak jest jeden na 6 osób przy stoliku plaża gorsza niż przy hotelu i tranportują cię na tę plaże czymś w rodzaju wanny. Nie polecam. Tunis i Kartagina -to długa droga i mało czasu na zwiedzanie

Lidia

Byliśmy z tego biura na wczasach w sierpniu tego roku,na wyspie Samos.Jestesmy zachwyceni.Wspaniały rezydent Maciej (...)był dostępny dla nas 24h 👍. Przepiękny,wyremontowany hotel.Czysciutko,codziennie zmieniana pościel i ręczniki. Jedzenie,fantastyczne,urozmaicone,świeżutkie 👍 Morze, po wyjciu z hotelu- na,,wyciągnięcie ręki,,Pani w recepcji,przemiła, uśmiechnięta. Barmani fantastyczni.Wszędzie można płacić kartą. Wybór wycieczek.Informacje o odjeździe na lotnisko w widocznym miejscu. 😃

Martyna

Byliśmy z biurem w Tunezji - Mahdia. Loty zgodnie z rozkładem, bez zmian. Niestety na miejscu byliśmy pierwszego dnia o 20, a powrót mieliśmy już o 7 rano. No ale tak było w umowie więc wiedzieliśmy na co się piszemy :) Busy z hotelu jak i do hotelu punktualne. Informacja o odbiorze dzień przed wylotem. Rezydent w porządku. Opowiedział krótko o okolicy, jak poruszać się po mieście, dał porady dot. kraju. Powiedział że jest pod telefonem jednak na szczęście nie potrzebowaliśmy pomocy. Wszystko ok

Bardzo polecam to biuro, byliśmy w sierpniu na Samos. Od początku do końca godziny lotów bez zmian, wszystkie dokumenty dostaliśmy na czas. Hotel był zgodny z opisem. Rezydentka Pani Kasia bardzo miła i pomocna, w ofercie bardzo ciekawe wycieczki, super animacje nie tylko te dla dzieci, ale też np. yoga, stretching i siatkówka. Bardzo polecam!

Angelika

Wakacje w Egipcie. Brak odpowiedzi na mejle do dnia dzisiejszego. Brak łóżeczka dla 1.5r dziecka, brak łóżka małżeńskiego dla małżeństwa. Pokój na 1 piętrze pomimo niepełnosprawności. Brak rezydenta w drodze powrotnej (miał być a go nie było). Przylecieliśmy do Hotelu po 4 rano dnia następnego i jak dla mnie to strata całego poprzedniego dnia! Lot powrotny opóźniony bez poinformowanie nas o tym. Słaby kontakt z rezydentem przez Whatsup.

DAB

Wakacje wykupione na tydzień przed wylotem. Warunki zgodne z opisem. Rezydent, pan Maciej, obecny na miejscu świetnie wypełniał obowiązki.

1.0
Sylwia

Wakacje Tunezja 2024 lipiec, skrócone o 1.5 dnia, lot zmieniony w dzień przed wylotem z 6.00 na 21 po czym opóźnienie lotu, przybycie do hotelu następnego dnia, powrót to samo mial być lot o 16, dzień przed rezydent wysyła o 22 godzinie ze lot 0 12, wszystko ukartowane aby nas zabrać szybciej z hotelu, po dotarciu na lotnisko informacja ze lot opóźniony o 4,5h. Żenada, brak możliwości skontaktowania się z biurem. Nie polecam!!!!!

Ewelina

BARDZO DZIĘKUJEMY! Magic Iliade! Panie z biura, od samego początku do końca są niesamowite!!!

2.3
Marek

Wakacje w Tunezji skrócone o 1.5 dnia - banda zlodzieji nigdy więcej sun fun/ nie można się z nimi skontaktować

Oferta pobieżnie opisana. Podano wyposażenie pokoju, którego w rzeczywistości brak (telewizor). Opis podatku turystycznego nieprawdziwy - hotel kasuje więcej niż podano w ofercie. Z pozytywów - loty zgodnie z ofertą, rezydent pojawił się tylko raz na spotkaniu, ale po co więcej, skoro podaje tylko info o powrocie i reklamuje ofertę wycieczek? Do niczego nie potrzebny, kiedy wszystko jest ok.

Michał

Brak opieki rezydenta. Hotel Concorde Luxury Resort na Cyprze Północnym

Sam pobyt ok ale rezydent to porazka. Trzeba sie wielokrotnie upominac o informacje o locie powrotnym i godzinie przyjazdu autokaru.Tablicy informacyjnej brak. W segregatorze w dniu 27.06. ostatnia informacja z 19.05.

Michał

Wakacje i hotel okej, wysoki standard… lecz wycieczka fakultatywna do fermy krokodyli poza zwiedzaniem jej to porażka :/. A poza tym miała być wycieczka po bazarach lecz po za sklepikiem gdzie (widać był że przewodnik miał wielkie znajomości z obsługą sklepiku) to sklepik obok fermy i nie dość że miał uszkodzone pamiątki to jeszcze całe zakurzone… miał być po sklepie wyjazd na bazary lecz nie odbył się gdyż przewodnik imieniem na H.. zadysponował że ludzie mieli sobie wrócić na własny koszt

Pobyt - Maj 2024

Wszystko zgodne z umową. Rezydenci na miejscu. Bardzo pomocni. Hotel zgodny z opisem. Polecam. Nie zawiodłam się.

Pobyt - Maj 2024

Zdecydowanie nie polecam tego biura. Rezydent nie mówi po polsku. Biuro na lotnisku wyłudza dodatkowe dolary za wizę. W sytuacjach problematycznych żadnej pomocy rezydenta.