Magia Rzymu dzięki Pani Justynie naszej rezydentce i przewodniczce na plus. Zorganizowana, miła, poświęciła nam dużo czasu. Ma bardzo dużą wiedzę, zorganizowała nam czas wolny, ciekawie i bez przesadnych szczegółów poopowiadała nam o zabytkach Rzymu. Dziękujemy, Pani Justyna jest super, polecamy
Byliśmy z biurem Regent w Paryżu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Organizacja super. Na lotnisku czekał na nas Bus,który przewiózł nas do hotelu,a tam czekał fantastyczny przewodnik Maciej (...). Pokazał nam magiczny Paryż bardzo sprawnie, a wiedzę przekazywał ciekawie z dużą znajomością historii,wrzucał dowcipne anegdotki, zorganizował nam bilety do Moulin rouge, słowem był the Best. Dziękujemy.
Wycieczka 4 dniowa MAGIA RZYMU. Pani Justyna i Milena bardzo pomocne, zaangażowane. Program wycieczki zrealizowany z nawiazką. W dniu przylotu według planu nie mieliśmy zaplanowanego dnia. Opiekunki mimo tego zorganizowały nam miły dzień w Watykanie. Byliśmy tym bardzo pozytywnie zaskoczeni. Służyły swoją pomocą w każdej sytuacji. Naprawdę fantastyczne dziewczyny. Hotel też ok, sprzątany codziennie. Z czystym sumieniem polecamy MAGIE RZYMU z REGENT.
5 dniowa wycieczka "Magia Paryża" magicznie rozmnożyła koszt. Zgodnie z umową 4640zł/2 osoby za przelot i zakwaterowanie, reszta wg cennika REGENTA ,z którym zapoznaliśmy się na miejscu. Można z niego nie skorzystać, ale nie po to lecieliśmy do Paryża aby siedzieć na lotnisku , cena nie obejmowała transferu do ( i z powrotem) hotelu. Wg oferty koszt uczestnictwa w programie ramowym miał wynieść dodatkowo ok. 160EUR. Zapłaciliśmy 728,60EUR. UWAŻAJCIE na takie niespodzianki.
W okresie od 19.10 do 23.10.2023 korzystałam wraz z mężem z oferty Magia Rzymu. Wróciliśmy bardzo zadowoleni. Wycieczka super zorganizowana, jakość hotelu, jego położenie ,komunikacja to wszystko spełniło nasze oczekiwania. Opiekowały się nami dwie Panie rezydentki - Pani Justyna i Pani Milena. Fantastyczne kobietki. Wykazały się profesjonalizmem i olbrzymim zaangażowaniem. Mieliśmy kłopoty zdrowotne ale dzięki błyskawicznej reakcji Pań otrzymaliśmy natychmiastową pomoc.
Program w pełni zrealizowany, a nawet kilka punktów dodatkowo. Bardzo dobra obsługa.. Byliśmy w pełni zaopiekowani. Pani Milena super. Bardzo profesjonalna i zaangażowana.
Skorzystaliśmy z oferty Magia Rzymu,wycieczka była bardzo udana,wszystko zgodnie z ofertą.Opiekunki na miejscu fantastyczne.Pani Justyna bardzo zaangażowana i pomocna,fantastyczny człowiek.Polecam to biuro,wszystko było dopięte na ostatni guzik.Hotel na obrzeżach Rzymu ale blisko do autobusu i metra.Dojazd do centrum bardzo prosty.Nie jest to hotel 5 gwiazdowy ale jeśli ktoś nastawia się na zwiedzanie a nie siedzenie w hotelu w zupełności wystarcza
Londyn 2023-wycieczka zgodna z programem,profesjonalna pani Małgosia i Tomasz-przewodnicy,pani rezydent Dorota zawsze pomocna.Hotel zgodnie z opisem,transfer z lotniska do hotelu punktualnie .Polecam.
Wróciliśmy z Londynu-pani Dorota rezydent super,pani Małgosia i Tomek przewodnicy cudowni,hotel zgodnie z opisem.Transfer z lotniska do hotelu dobrze zaplanowany ,zgrany z czasem przylotu i odlotu. My byliśmy zadowoleni.Polecam
Nie polecam. Organizacja słaba , jedna osoba obsługuje kilka grup lądujących na różnych lotniskach i zakwaterowanych w różnych hotelach. Efekt brak pilota na lotnisku po wylądowaniu i błądzenie ponad dwie godziny. Dowóz z lotniska do hotelu następne ponad dwie godziny busem bez klimatyzacji, przy dodatkowej opłacie za tą usługę 120 funtów na osobę. Hotel bardzo przeciętny, aramatura w łazienkach wysłużona, zacieki na sufitach, poobrywane wieszaki, żelazko cieknące wykładziny stare zużyte.
Wyjazd do Rzymu na weekend sierpniowy. Hotel miał być *** był raczej *. Wszędzie brudno, w łazience grzyb, klimatyzacja z ubiegłego wieku, w pokoju brak czajnika, szklanki. Obsługa na stołówce nieprzyjemna. Hotel daleko od centrum, w nieciekawej okolicy. Tylko obsługa na recepcji bardzo miła. Wyjazd 4 dniowy Magia Rzymu, przewodnik był dopiero ostatniego dnia 4h. Pozostały czas próbowała organizować pilotka z różnym skutkiem. Nie polecam.
w czerwcu 2023 roku magia Barcelony POBYT BYŁ WSPANIAŁY DZIĘKI PANI LIDZI .która wykonuje swoja pracę z bardzo dużą pasją posiada duża wiedzę dba nie tylko o wizerunek biura ale dbała o uczestników podrózy .Dzięki niej zostaną wspaniałe wspomnienia.
W czerwcu 2023 byliśmy z mężem na krótkim wypadzie Magia Rzymu. Na miejscu czekała nas niespodzianka-przez 3 dni pobytu byliśmy tylko my i Pani Justyna+Pani Dorota :) Zwiedziliśmy Rzym w opcji VIP :)) Pani Justyna cudowna kobieta, pokazała nam miejsca, których nawet nie obejmował program, obie Panie z dużą wiedzą i zaangażowaniem. Pozdrawiamy mocno obie Panie! Transfer z lotniska i na lotnisko ok, hotel wg rezerwacji-na obrzeżach-ale czysty. Obok 2 miejscowe knajpki z pysznym jedzonkiem. POLECAM
Brałem udział w wycieczce do Paryża organizowanej przez to biuro. W programie wycieczki oprócz kosztów zawartych w programie wycieczki znajdowały się koszty dodatkowe ok.160 euro/osobę . Na miejscu okazało się, że koszty te wyniosły ponad 300 euro/osobę. Ponadto w ostatnim dniu pobytu w hotelu Campanile Bobigny nie mieliśmy co jeść na śniadanie, ludzie czekali z pustymi talerzykami ,a obsługa robiła głupie miny. Przestrzegam przed tym biurem (ukryte koszty), więcej z nimi nie pojadę.
Wykupiłem wyjazd na weekend majowy , hotel miał być *** a był 1/2*, brud, grzyb na ścianach, nawet szklanki brak w pokoju. Niezorganizowane wejścia do muzeów,zabytków stanie w wielogodzinnych kolejkach a tylko dlatego wykupiłem wyjazd z biurem, (za nie małe pieniądze) żeby sobie tego oszczędzić. Brak organizacji!!! Na miejscu tylko pani pilot która pokazuje jak się dostać do metra i nim podróżować. Oferta wygląda nieźle ale na miejscu okazuje się że jest to kompletny niewypał.
25.10 2022 wróciłam z wycieczki Magia Barcelony na której byłam z siostrą.Wycieczka była fantastyczna bardzo dużo zwiedziłyśmy.Wszystko było zgodne z planem.Pogoda fantastyczna hotel bardzo dobry dużo jedzenia i rozrywek.Barcelona zachwyca.Przewodniczki to najwspanialsze dziewczyny na świecie.Profesionalistki.
Wyjazd zgodny z ofertą. Zwiedzanie z przewodnikiem bez zastrzeżeń. Pani Milena opiekunka grupy - super! Zaangażowana, pomocna i profesjonalna. Pasjonatka swojej pracy. Poświęcała swoim podopiecznym więcej czasu niż musiała. Jestem bardzo mile zaskoczona, powiem szczerze, byłam na różnych wyjazdach kilkadziesiąt razy, więc jest porównanie.
Wycieczka do Barcelony super. Pani Lidia kompetentna, miła , profesjonalna i bardzo empatyczna .
Wycieczka z Regentem kupiona przez Wakacje.pl,wszystko ok,zgodne z opisem,Rzym zachwycił dzięki wspaniałej Pani Justynie,wspaniała osoba,oczywiście dwie pozostałe Panie ,które nam towarzyszyły oprowadzając,czyli Pani Milena i Dorota również bardzo profesjonalne.
Właśnie wróciliśmy z wycieczki Magia Barcelony w opcji 6-dniowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wycieczka była w pełni udana :) Zwiedzanie było sprawnie zorganizowane. Dojeżdżaliśmy mini-busami w najciekawsze miejsca Barcelony i w miejsca wycieczek fakultatywnych (Costa Brava, Girona, Montserrat). Pani Lidia - nasz przewodnik/rezydent wszystko świetnie organizowała i oprowadzała. Byłem zaskoczony jak wiele zobaczyliśmy w ciągu kilku dni. Hotel z obsługą super, dobre jedzenie. Chętnie tam wrócę :)