Wyjątkowo pozytywne wrażenie, idealne dopasowanie oferty do oczekiwań. Elastyczne podejście do terminu oraz wyboru hotelu. Kontakt ze strony biura na najwyższym poziomie. W razie jakichkolwiek pytań szybka reakcja i wyczerpująca odpowiedź. Biuro mogę polecić z czystym sumieniem.
Miałem okazje korzystać z usług biura teraz w czerwcu i szczerze wszystkim polecam. Bylismy na Sycylii w Cefalu.Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Pani Dagmara szybko udziela informacji i wsparcia językowego w przypadku pobytu w hotelu. Hotel elegancki,czysty i blisko centrum miasta, co ułatwia komfortowy relaks podczas wieczornych spacerów promenadą. Polecamy!!
Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Bezproblemowo i szybko. Serdecznie polecam
Kolejny raz zostałam potraktowana priorytetowo, pomimo tego, że wyjazd był spontaniczny to oferta została dopasowana do moich wymagań i potrzeb. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybki i bezproblemowy kontakt. Oferta spełniła nasze wszystkie oczekiwania. Zanzibar tylko z Orka Travel
Każda rezerwacja ma status DO POTWIERDZENIA, jest to wpisane w warunkach jak i drukuje się na umowie, jeżeli ktoś kupuje w weekend lub w ostatniej chwili w szczycie sezonu może się zdarzyć że oferta się nie potwierdzi ponieważ stop sale spływają co chwila i są wprowadzane do systemu. 1. nikt nie blokuje ani nie obraca wpłatami bo informacja o tym czy rezerwacja jest potwierdzona czy nie jest w ciagu kilku godzin.2. zawsze można dokonać rezerwacji wstępnej przed opłatą sprawdzić status.
ODRADZAM TO BIURO PODRÓŻY WSZYSTKIM!!! Ktoś, kto tam pracuje jest niekompetentny i brak mu jakiejkolwiek empatii!!! Kupiliśmy wakacje, zapłaciliśmy za pobyt dużo pieniędzy, za 3 dni miał odbyć się lot, a biuro podróży napisało maila, że brak pokoi. To jakiś skandal! Biuro zaproponowało DOPŁACENIE 1200 zł za inne pokoje albo wybór innego hotelu. Nigdy nie spotkałam się z takim oszustwem i brakiem profesjonalizmu! Brak słów na takie zachowanie względem klienta. NIGDY WIĘCEJ!!
Wycieczka dopracowana w każdym calu, była to kolejna wycieczka zorganizowana przez Orka Travel , wybrana i dopieszczona do naszych oczekiwań. Super kontakt i wyczerpujące odpowiedzi nawet na najdrobniejsze zagadnienia. Szczególne podziękowania dla pani Dagmary :-) gorąco polecam 1000% zadowolenia.
Nie polecam. Chyba,że ktoś chce stracić czas i nerwy albo liczy na szczęście. Rezerwacja dokonana, opłacona a orka ( czy jak jej tam) po moim kilkukrotnym dzwonieniu i dowiadywaniu się o statusie, raczyli odpowiedzieć,że oferta nieaktualna ( cały czas jest możliwość rezerwacji ). Wprowadzanie ludzi w błąd i obracanie nie swoimi pieniędzmi.
Bardzo dobre biuro, obsługa miła i fachowa. Pomaga w każdej sytuacji. Zdecydowanie polecam.
Byliśmy z Orki na Sycylii Letojanni. Biuro organizowało lot, hotel ze śniadaniem oraz transfer z/na lotnisko. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Z lotniska odebrał nas autobus, tylko my - 2 osoby ! :-) :-) Na lotnisko limuzyna ! Hotel Da Peppe klimatyczny, miły, śniadania wystarczające, pokój z widokiem na morze :-)
Mąż wykupił pobyt na Malcie,po czym po około 24h okazalo sie ze w hotelu nie ma wolnego pokoju .Padla propozycja innego hotelu o gorszym standarcie.Zrezygnowalismy i czekamy na zwrot środków ,który powinien być natychmiastowy.Blokuje nam to plany wakacyjne,nie polecam
OSTRZEGAM!!na własnym przykładzie-UNIKAJCIE ORKA TRAVEL oraz WAKACJE.PL. Tu panują kompletnie inne standardy rozumienia pojęcia rezerwacja wstępna. Przyjęto ode mnie taką rezerwację, pseudo-doradca z wakacje.pl sprawdziła (podobno,bo już w nic im nie wierzę),że miejsca na loty do/z Santorini z wybranego lotniska są oraz MIEJSCA W WYBRANYM HOTELU też są, w terminie dokonałam całkowitej płatności po czym po 2h zadzwoniono, że miejsc w hotelu nie ma i wciśnięto nas do beznadziejnego hotelu.Tragedia
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu do Dubaju i jego organizacji przez Orka Travel. Mile zaskoczyły nas takie szczegóły jak luksusowy transfer z/na lotnisko(zupełnie się nie spodziewaliśmy takiego standardu:) oraz pomocne wskazówki jeszcze przed wylotem. Na pomoc Pani Dagmary mogliśmy liczyć zawsze i wszędzie - to dawało nam duży spokój. W kwietniu lecimy ponownie również z Orka Travel! Kasia & Marcin
Polecam biuro podróży Orka Travel oraz hotel Santa Lucia, w którym byłam już nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Super hotel, miła obsługa, przyjazne nastawienie do gości hotelowych, jeżeli potrzebujesz pomocy zawsze ją uzyskasz, nie ma olewactwa. Miła, rodzinna atmosfera, wyżywienie na plus, pokoje zadbane i sprzątane codziennie. Restauracja hotelowa fajnie wyposażona, możliwość kupna na prawdę wszystkiego dniem jak i nocą. Obok hotelu dosłownie po drugiej stronie ulicy supermarket, więc jak ktoś chce zrobić zakupy to też ma blisko. Niedaleko drugi supermarket, gdzie spacerkiem trzeba iść ok. 10 minut. Plaża super, mała, kameralna, a woda jak w wannie :) żeby dostać się na plaże trzeba pokonać jakoś 100 schodów, ale przy okazji można spalić to co się wcześniej zjadło :) no i oczywiście przepiękne miasteczko Cefalu z wieloma sklepami, restauracjami i miejscami, które można zwiedzić! spacerkiem około 20 minut plus/minus. Rezydentka bardzo sympatyczna, przedstawiła ciekawy program, powiedziała co gdzie ewentualnie zwiedzić i omówiła również ciekawe wycieczki fakultatywne. Biuro podróży Orka o wszystko zadbało i wycieczka przebiegła pomyślnie :) Na prawdę polecam z całego serca zarówno biuro podróży jak i hotel Santa Lucia.
Ogólnie biuro ok, Rezydentka bardzo fajna.Jedyny minus to taki, że klienci Rainbow mają do obiadu wino. Hotel średni zwłaszcza pod względem wyżywienia
Wyjazd do Dubaju bardzo udany. Ciepło, plaża i dobre jedzenie i pomocna obsługa hotelowa. Byliśmy w hotelu Riu. Oferta jak najbardziej zgodna z opisem. Transfery bez żadnego problemu. Polecam tego organizatora.
Byliśmy z rodziną na Malediwach w hotelu Sun Siyam Iru Fushi . Hotel przepiękny, z duża ilością atrakcji, przepyszne jedzenie , super miła i przyjazna obsługa. Zdecydowanie polecam Orka Travel jako organizatora, wszystko przebiegło bez zarzutu, bez problemu znaleźliśmy osobę, która czekała na nas na lotnisku, później transfer i check-in tak samo płynie. Dokumenty i wszystkie szczegółowe informacje wysłane odpowiednio wcześniej.
Polecam biuro Orka Travel, rok rocznie podróżujemy z nimi na egzotyczne wakacje. Wróciliśmy z Szeszeli dokładnie z 3 wysp, 12 dni na miejscu . Wakacje bardzo udane, logistyka podróży dopasowana do naszych potrzeb. Indywidualne podejście do klienta a przede wszystkim niesamowita wiedza sprzedawcy.
Polecam biuro Orka Travel, podróżujemy z nimi zawsze na egzotyczne wakacje. Wróciliśmy z Seszeli z 3 wysp, bardzo dobrze dobrane hotele do naszych potrzeb, idealna logistyka podróży zgodnie z naszymi upodobaniami. Ogromna wiedza sprzedawcy i cierpliwość co uważam, za wspaniałą cechę ;) Wszędzie na każdej wyspie cudowny welcome , cudowne wakacje polecam bardzo . Na pewno tam wrócimy.
Wczasy, które wykupiłam w tym biurze spełniły moje oczekiwania. Wszelkich informacji udzielała mi kompetentna Pani Dagmara, która cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania. Przed samym wyjazdem - około 6 dni - otrzymałam mailem szczegółowe dane, co do wylotu, dokumentów oraz informacje dot. rezydentki i miejsca zamieszkania. Polecam biuro Orka Travel!