Opinie o OK TOURS

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 35 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Barbara

Witam moja Córka Ewelina była na obozie ok tours 2023 w lipcu. I chciałam wyrazić swoją opinie , ponieważ bardzo nie miła była Pani Kierownik, z panem ratownikiem, proszę o przemyślenie puszczenia swoich pociech z takimi osobami, my sie osobiście zawiedliśmy

Gabriela Murawska

Pobyt - Sierpień 2021

Dzieciaki zadowolone z pobytu na Mazurach. Apartamenty dobrej jakości. Nie mam uwag

Pobyt - Lipiec 2021

Ala wróciła bardzo zadowolona z obozu. Na wakacjach w Grecji byliśmy z rodziną wielokrotnie, jednak wspaniała organizacja kolonii przez biuro Ok Tours sprawiła,że przywiozła ze sobą mnóstwo radości i pozytywnych wrażeń . Dziękuję panu kierownikowi i wychowawcom za profesjonalną opiekę, wycieczki w piękne miejsce i świetną atmosferę.

anonimowy uczestnik obozu

Pobyt - Lipiec 2021

Wychowawcy na obozie w Bułgarii znajdują sobie swoich ?ulubieńców? a nad reszta można powiedzieć ze się postawią. wchodzenie do pokoi bez pukania to standard u kadry, warto dodać ze jeżeli jesteś ulubieńcem kadry to możesz robić co chcesz bez konsekwencji natomiast jeśli nie przy każdym wejściu i wyjściu z hotelu jesteś przeszukiwany, nie polecam i polecam. Organizatorzy dobrze wszystko planują natomiast kadra jest jaka jest, oprócz opiekunów bardzo dobra atmosfera w gronie rówieśników .

Katarzyna W

Pobyt - Lipiec 2021

Mój syn wrócił bardzo zadowolony z koloni w Dąbkach - Mali Komandosi. Jechał pierwszy raz i to zupełnie sam. Wychowawca rewelacyjny ( pan Bartek ), super podejście do dzieci, rewelacyjnie zorganizowany czas. Polecam serdecznie.

Super obozowicz 123

Pobyt - Lipiec 2021

było super, mimo wielu zakazów które były dla naszego dobra bawiłam się świetnie, dużo osób pisze o problemie z alkoholem a ten problem był tylko na obozach 18+, na naszym nawet nie było w jaki sposób go kupić bo np. Sprawdzali nas po wyjściu ze sklepu. Pozdrawiam jadę znów za rok jeśli zastanawiacie się czy puścić dziecko to zróbcie to yolo

Jakub Chojnacki

Pobyt - Lipiec 2021

Bardzo dobry obóz śiwtna atmosfera mili wychowawcy jestem mega zadowolony nigdy w życiu się tak nie bawiłem serdecznie wszystkim polecam

Ola

Pobyt - Lipiec 2020

Jedna wielka porażka. Biuro wypieło się na klientów i odwołało nasz obóz. W tym roku znowu wprowadzają klienta w błąd. Lepiej nie ryzykować.

2.7
Iwona

Pobyt - Sierpień 2019

Witam chciałam opisać ostatni turnus obozu w Bułgarii. Pierwsza sprawa co to za kadra która pije na oczach młodzieży. Uczestnicy sami dobierają sobie z kim chcą być w pokoju. W pokoju trzyosobowym mieszkały dwie dziewczyny, a w pokoju również trzyosobowym mieszkały cztery osoby. Miejsca do spania były przecież opłacone dla każdego. W poprzednim mail-u napisałam o tańszym pobycie córki na obozie ponieważ to był jej drugi pobyt z państwa firmy. Podsumowując jestem bardzo niezadowolona z obozu.

Paula

Pobyt - Sierpień 2019

OK HIP HOP CAMP to najlepszy wyjazd pod słońcem! Atrakcji tyle, że nie było sekundy na nudę, spoko hotelik, kadra ok i żadnych problemów. 10/10

2.0

Pobyt - Sierpień 2019

Brak zainteresowania ze strony wychowawców,np. teraz idę spać, nie przeszkadzać mi, problemow się nie rozwiązuje chociaż na pierwszym zebraniu Pan Kierownik mówi że nie dzwonimy do rodziców tylko załatwiamy wszystko na miejscu. Na miejscu jeśli coś jest nie tak to okazuje się że to wina dziecka.

2.0
Adam

Pobyt - Sierpień 2019

Tu jest strasznie, jestem właśnie ze swoimi znajomymi w Dąbkach na obozie letnim. Specjalnie w okolicach grudnia 2018 roku zarezerwowalismy ze wszyscy jedziemy razem i mamy być w jednej grupie. Po przyjeździe okazało się ze jestesmy w zupełnie innych grupach i po konsultacjach z wychowawca okazalo sie ze zostaje tak jak jest i każdy zostaje w tej grupie, w której jest. Po obiedzie zawsze jest długa przerwa podczas, której nie można wychodzić przez co kiedy po połowie dnia w ogóle nie widzieliśmy się ze znajomymi to kiedy chcieliśmy się z nimi spotkać podczas przerwy obiadowej jedna z wychowawczyń powiedziała ze nie możemy opuszczać pokoju przez 1,5godziny. Jeżeli ktoś rozważa nad pojechaniem na ten obóz to strasznie nie polecam, strasznie dużo kasy trzeba zaplacic. Jedzenie straszne jak w szpitalu, nawet gorzej, dają jakieś obce osoby do pokoju kiedy było umówione ze będziemy sami w pokoju. ISTNA MASAKRA!!!! NIE POLECAM KORZYSTAC Z TEGO BIURA

x

Pobyt - Lipiec 2019

Na terenie osrodka obozu w Łazach doszło do licznych kradzieży pieniędzy, rzeczy osobistych i pamiątek. Było zebranie w sprawie wyjaśnienia lecz do nieczego nie doprowadziło, rzeczy nie odnalazły się. Po tym incydencie na kolejny dzień o 2 w nocy prawdopodbnie wychowawcy chodzili po pokojach i slyszałam niepokojące dźwieki taśm oraz chodzenia po pokoju, przez to nie mogłam spać w spokoju. Przez całą tą sytuacje przestałam czuć się tu komfortowo oraz bezpiecznie. Osobiście odradzam wybierania obozów z tego biura.

Pobyt - Lipiec 2019

Rewelacja! Obóz Bez nudy świetnie zorganizowany, mnóstwo atrakcji, kadra rewelacyjna, młodzież zadowolona, pełna wrażeń i pozytywnej energii.

Pobyt - Lipiec 2019

Rewelacja! Obóz w Dąbkach Bez Nudy - mnóstwo atrakcji, wrażeń, zabawy, integracji, humoru. Organizacja na najwyższym poziomie.

Katarzyna pawlik

Pobyt - Lipiec 2019

Uważam, ze to był najlepszy wyjazd mojego życia, a miałam go sporo. Wcale nie jest tak jak piszą inni. wychowawcy idealni, mili i pomocni i dbali o porządek. Nikt nie spożywał przy nas żadnego alkoholu. Poznałam wielu ludzi z którymi utrzymuje kontakt do dzisiaj!!! Polecam bardzo serdecznie

Pobyt - Lipiec 2019

Obóz w Bułgarii super udany, córka cały czas wspomina, nie chciała wracać do domu. Nie zawsze smakowało jedzenie, ale wynagradzała moc atrakcji no i fakt, że dzieciaki odpoczęły od codzienności.

Asia P.

Pobyt - Lipiec 2019

Byłam w tym roku z OK TOURS w Bułgarii. Zdecydowanie najlepiej spędzony czas. Opiekunowie bardzo mili, zawsze spieszący z pomocą. Pokoje bardzo ładne i czyste. Co do posiłków - bardzo duży wybór. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Najbardziej podobały mi się dyskoteki.Co około godzinę mieliśmy zbiórki gdzie nasi opiekunowie liczyli nas i sprawdzali czy mamy się dobrze. Były również inne atrakcje jak na przykład :gra miejska, turniej siatki, animacje nad basenem oraz "szybkie randki" gdzie można było poznać sie bliżej. Opiekunowie bardzo dobrze się sprawdzili. Nie można także pominąć super ratownika Przemka którego bardzo serdecznie pozdrawiam.Widzimy się za rok! Asia P.

Dorota Duszynska

Pobyt - Lipiec 2019

opinia dotyczy obozu dla dizeci w wieku 11 lat - wyjazd nad polskie morze. Kadra totalnie nieodpowiadzialna i nudna. dowiedziałam się 3 dnia, ze dzieciaki wciaz siedzą na telefonach, zamiast organizowac im zajecia. pobrali 3 dni przed konce od dzieci kaucje 100 zł na ewentualne szkody w pokojach!!!!! oczywiscie bylo to w umowie małymi literkami ale to bez znaczenia gdyz jak to w ogole mozliwe by pobierac od dzieci jakiekolwiek pieniadze ! rozmowy z przedstawicielami biura na pewno nie prowadziły do poprawy sytuacji na obozie - mój syn nigdy sie tak nie wynudzil. RODZICE CHRONCIE SIĘ I WASZE DZIECI !

Małgorzata Zyśk

Pobyt - Lipiec 2019

dzieci z wyjazdu były super zadowolone, jeżeli one były szczęśliwe to rodzice również, osoby opiekujące się dziećmi super pozytywne, polecam

OK TOURS

OK Tours to biuro, które od 1999 r, zajmuje się organizacją wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Organizator posiada bogatą ofertę kolonii dla dzieci od 7 lat, tematycznych obozów krajowych dla nastolatków w wieku 11-18 lat, obozów zagranicznych (13-19 lat) oraz obozów dla młodzieży pełnoletniej (powyżej 18 lat). Kadra biura to ludzie pełni pasji i zaangażowania, dla których priorytetem jest bezpieczeństwo i komfort wypoczynku dzieci i młodzieży.