Akademia fotografii na Maderze. Na plus: - Świetna atmosfera, świetni ludzie. - Świetna samodzielna organizacja na miejscu inicjowana przez fotografa National Geographic - Adama Brzozę. Itaka powinna być mu dozgonnie wdzięczna, bo uratował imprezę. - Doskonały hotel (O Colmo) ze świetną kuchnią, położony na uboczu, więc \\\"mało atrakcyjny\\\". Ludzie z innych hoteli narzekali. Na minus: - 2 wycieczki \\\"w cenie\\\" - żałosny spęd totalnie niedostosowany do potrzeb fotografujących, przewodniczka-cerber przeganiająca bydło z jednego pastwiska na drugie, żałosne. Lepiej, gdyby Itaka nie kompromitowała się podobnym badziewiem. - Rezydentkę widziałem tylko raz. Może i dobrze. - Oferta Itaki na miejscu - słaba i droga. - Zrealizowanie programu podanego przez Itakę wymagało \\\"dorzucenia\\\" ok. 500 EUR/osobę. Do przeżycia, ale zapomniano o tym wspomnieć przed wyjazdem.
Pierwsza w życiu wycieczka trekkingowa i wróciliśmy z koleżanką zachwycone! Cudowne szlaki piękne tereny bajkowe krajobrazy. Program wycieczki zrealizowany w 100% wszystko bardzo profesjonalnie i zapięte na ostatni guzik. Polecam