Opinie o No limits by Itaka

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Pat13

Pobyt - Wrzesień 2016

Akademia fotografii na Maderze. Na plus: - Świetna atmosfera, świetni ludzie. - Świetna samodzielna organizacja na miejscu inicjowana przez fotografa National Geographic - Adama Brzozę. Itaka powinna być mu dozgonnie wdzięczna, bo uratował imprezę. - Doskonały hotel (O Colmo) ze świetną kuchnią, położony na uboczu, więc \\\"mało atrakcyjny\\\". Ludzie z innych hoteli narzekali. Na minus: - 2 wycieczki \\\"w cenie\\\" - żałosny spęd totalnie niedostosowany do potrzeb fotografujących, przewodniczka-cerber przeganiająca bydło z jednego pastwiska na drugie, żałosne. Lepiej, gdyby Itaka nie kompromitowała się podobnym badziewiem. - Rezydentkę widziałem tylko raz. Może i dobrze. - Oferta Itaki na miejscu - słaba i droga. - Zrealizowanie programu podanego przez Itakę wymagało \\\"dorzucenia\\\" ok. 500 EUR/osobę. Do przeżycia, ale zapomniano o tym wspomnieć przed wyjazdem.

Magda C.

Pobyt - Październik 2015

Pierwsza w życiu wycieczka trekkingowa i wróciliśmy z koleżanką zachwycone! Cudowne szlaki piękne tereny bajkowe krajobrazy. Program wycieczki zrealizowany w 100% wszystko bardzo profesjonalnie i zapięte na ostatni guzik. Polecam