Opinie o Grecos

1968 opinii
Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

1968 opinii

Ocena rezydentów
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 1968 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bogna

Przy zakupie pobytu na Cyprze prosiliśmy o dwa pokoje blisko siebie, oczywiście otrzymaliśmy w drugim budynku, bez możliwości zmiany. To dało się przeżyć. Na miejscu wykupiliśmy u rezydentki dwie wycieczki. Pani była bardzo miła i kompetentna. Ale nie ona była przewodnikiem tych wycieczek, tylko Pani Pamela , która nie sprawdziła się w tej roli. Wiedza z trudem wyciągana, praca jakby za karę. Nie spotkałam się z takim nijakim przekazem informacji na żadnej wycieczce. Weryfikujcie przewodników.

Fatalna obsługa rezydenta na miejscu Pani nic nie wiedziała, na spotkaniu nie umiała odpowiedzieć na żadne pytanie. Kazala sobie googlować lub napisać opinie

Grażyna

Byliśmy na Krecie i Cyprze z Grecosem. Oferta zgodna z opisem. Jesteśmy zadowoleni, rezydent na lotnisku po przylocie i w dniu wylotu..

2.3
Jenny

Wszystko było super w momencie zakupu wycieczki. Niestety biuro jest nie fair w stosunku do klientów. Kupiłam pokój dopłacając do standardowego a okazało się że dostałam pokój ekonomiczny, porównałam jego standard z innymi pokojami tego typu dostępnymi w hotelu. Niestety klient nie wie jaki pokój w hotelu rezerwuje dla niego biuro. Mieliśmy pokój z grzybem, robakami, brudem, łazienka o wysokości ok.2m i bardzo ciasna. Wyposażenie wczesny PRL . Jednak biuro twierdzi że to tylko walory estetyczne.

Jolanta

Nie polecam zmiana godzin lotu zmieniała się 3 razy co na końcu okazało się że byliśmy 2 dni krócej przy zakupie wycieczki Gdybym wiedziała że jest taki termin odlotu i przylotu na pewno nigdy bym jej nie kupiła 😡 Dzwonię do biura powiedzieli że nic nie da się z tym zrobić😡

Justyna

Zdecydowanie nie polecam w ofercie wycieczki było 6 dni, 5 nocy w rezultacie wyszło 3,5 nocy. Mieliśmy wylot o 4 nad ranem, dzień wcześniej kazano nam upuścić pokój o godz. 11. Nie mogliśmy dokupić pokoju bo nie było miejsc. Dzwoniliśmy do asystenta i do Pani rezydent ale to kod nie dało. Nigdy nie polecimy z tego biura. Nie polecamy najgorsze biuro!!! Brak profesjonalizmu.

1.0

Fatalne biuro podróży Rezydenci nie mają obowiązku pokazania się w autobusie z i do lotniska Biuro podróży umywa ręce jak moja córka zaraziła się w hotelu salmonella twierdząc że zaraziła się w Polsce bo nawet 5 tygodni może się rozwijać salmonellą Zero pomocy brak porozumienia

Zakup oferty przebiegł bez problemu. Informacje o pokojach były podstawowe ale wystarczające. Oferta dodatkowa niestety nie zgadzała się z rzeczywistością. Ofertowana “nauka pływania” w ramach Klubu “Delfinki” to mrzonka. W praktyce odbyła się 1 lekcja z ofertowych 5. Przebieg reklamacji skrajnie nieprofesjonalny a odpowiedź zdawkowa i jednostronna (na korzyść biura).

8 razy z tym biurem..... I co... Nic... Żadnej wpadki. Rezydenci pomocni, telefon podają już na lotnisku.... Zapisany na kopercie informacyjnej uczestnika wakacji.... Wystarczy czytać i się zastosować do zasad -brak pierwszeństwa przy odprawie rodzin z dziećmi......? Zasady ustala nie Grecos tylko kraj i lotnisko z którego korzystamy -jakość hotelu, wygody, udogodnienia.... Czytajcie.... Ich pięć gwiazdek to nasze... -Siga siga... Znaczy powoli..... Możemy się wiele nauczyć.

Damian

Nasz wyjazd na Kos został skrócony z 7 do 6 dni. Początkowy wylot zaplanowany był z Krakowa ok. 10, finalnie mieliśmy wylot 18.30 z czego godzinę siedieliśmy w samolocie na lotnisku. W hotelu zameldowaliśmy się 23.30, gdzie nie było mowy już o pożywieniu i byliśmy stratni o 1 dzień wypoczynku.

Tatiana

Polecam to biuro, nigdy nie miałam żadnych kłopotów. Na razie żadnych zastrzeżeń:))

Ewelina

W życiu nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. Jak już wezmą kasę (nie mała) to koniec. Od momentu przylotu na lotnisko do momentu powrotu jedna wielka porażka. Po powrocie trudno się w ogóle doprosić jakiegokolwiek ludzkiego spojrzenia i rozpatrzenia reklamacji. Zero gwiazdek

2.3
ewelina

Proponowany przez biuro hotel, 5 gwiazdkowy i All Inclusive plus okazał się brudnym, zaniedbanym miejscem, w którym nawet o sprzątanie trudno się doprosić. Nie dajcie się nabrać na pokój z widokiem na morze - uwaga pokój wychodzący w stronę morza również jest pokojem z widokiem na morze, nawet jeżeli po wyjściu na balkon widzicie ścianę innego budynku. Brak kontaktu i jakiejkolwiek możliwości rozmowy z osobami odpowiedzialnymi za reklamacje - można się kontaktować mailowo, co utrudnia rozmowę.

4.7

Organizacyjnie było ok, informacje SMS od biura na temat lotów i innych spraw. Na lotnisku po przylocie i przed wylotem też byliśmy zaopiekowani. Nasz powrót został przyspieszony o 7 godz. i prosiłam rezydentkę,by zorganizowała nam śniadanie, ale nie otrzymaliśmy nawet suchego chleba, przez co musieliśmy wydać krocie na jedzenie na lotnisku. Przez opóźniony lot w jedną str. i przyspieszony w drugą straciliśmy 10 godzin wakacji.

Marzena

Poza fajną ofertą hotelową, Biuro Podróży to porażka. Z 7 dni wakacji, na kilka dni przed, bez naszej wiedzy, zmienili nam na 6 dni. Zamiast być w hotelu od niedzieli popołudniu do niedzieli popołudniu, tak na prawdę zabrali nam jeden dzień, bo dotarliśmy w poniedziałek na 1 rano, a lot powrotny przesunięty na 06:50 i transfer z hotelu już w niedzielę po 3 w nocy. Tragedia ... Totalnie nie polecam tego biura podróży.

1.7

Wykupiliśmy wycieczkę fakultatywną na przygodę Egejską na Kos istna tragedia Naprawdę ostrzegam i odradzam wszystkim Miała być świetna zabawa z animatorami zjeżdżalnia woda. W rzeczywistości to była walka i przetrwanie Statek który Grekos wynajął był (...) przez psy t animacji nie mogło być bo wiało a tak wiało że całą drogę morska byliśmy mokrzy od fal i nie było możliwości się schowania Znezdzalnia to chyba dla samobójców ustalana na podest betonow już nie wspominając że metalowa dla dzieci

Hanna

REWELACJA -Klub Delfinki NAUKA PŁYWANIA DLA DZIECI Z INTRUKTOREM 1 GODZ DZIENNIE Bardzo dobra organizacja wyjazdu rodzinnego Rodos z dziecmi 4 i 7 lat Rezydentka Monika miła , kompetentna - szybko, konktretnie odpowiada na pytania wysłane na jej nr telefonu.

Ewelina

Nie jestem zadowolona z zakupu wycieczki od Grecosa. Biuro podróży fatalnie nas potraktowało. Rok czekaliśmy na wakacje, dopłaciliśmy 1000zł za pokój z bezpośrednim widokiem na morze a przy recepcji okazało się, że Grecos nie sprzedaje takich pokoi i należy nam się pokój z bocznym widokiem na morze, który był dodatkowo płatny 500zł. Grecos nie zwrócił nam różnicy. Oferta została już usunięta z waszej platformy, ale wtedy bezczelnie zostały wyłudzone od nas pieniądze. Zostaliśmy okradzeni.

Kupiliśmy wymarzony wyjazd w biurze podróży www.wakacje.pl w Kłodzku. Szybko , sprawnie, miła obsługa. Opisałam czego oczekujemy. Dostaliśmy kilka ofert na email. W większości spełniały nasze oczekiwania. Zakup następnego dnia w biurze. Miła obsługa. Dobre rady. Od lat korzystam z tego biura jeszcze pod nazwą Giecewicz trawel i nigdy się nie zawiodłam. A furmę Grecos polecam za wspaniałą opiekę nad podróżującymi, pomoc w każdej sytuacji. Wracamy za kilka dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. ❤️❤️

Aga

Biuro godne polecenia. Wszystko zgadzało się z ofertą. Hotel Belvita na Rodos również godny polecenia. Pokoje czyste, jedzenie dobre, obsługa pomocna i miła. Pozdrawiamy Magdę z Grecosa!