Wycieczka Singapur - Australia - Bali . Wyjazd zepsuty przez pilotkę Panią Magdę niekompetentna, słabo wywiązująca się z swoich obowiązków, leniwa w przekazywaniu informacji, chętnie swoich prywatnych. Na Bali rezydentka nachalnie telefonicznie próbowała wcisnąć swoje prywatne wycieczki fakultatywne, wobec braku chętnych więcej się nie kontaktowała. Zero pomocy, zero kontaktu. Niski poziom organizacji wycieczki, program wycieczki słaby, pilotka i rezydentka najsłabsze ogniwo wycieczki.
Wycieczka do Indii -złoty trojkat z tygrysem. Z plusów to intensywny program wycieczki i na tym koniec komplementów w stronę biura Ecco Travel. Jesteśmy zawiedzeni przez szereg sytuacji: brak oczekiwania pilota na lotnisku, brak poinformowania przez biuro podróży o szczegółach transferu do hotelu, brak wiedzy pilotki na temat indii, ignorowanie potrzeb uczestników wycieczki przez pilotkę. Brak umiejętności zorganizowania grupy itd...
Objazdowa wycieczka po Tajlandii zachwyca: różnorodność programu, organizacja na najwyższym poziomie. Nasz pilot Walery -opiekuńczy,troskliwy, dbający o każdy szczegół,otwarty z poczuciem humoru, zaangażowany na każdym etapie, w interesujacy sposób przekazujący cała wiedzę - no po prostu mistrz :) ogromne podziękowania za świetną przygodę. Polecam z całego serducha.
Z Ecco Travel wycieczka objazdowej Perły Kakuzau Azerbejdżan, Armenia, Gruzja organizacja wycieczki od pierwszych minut świetna polecam.Od momentu spotkania naszego cudowne przewodnika i opiekuna Tomka Sz. na lotnisku w Warszawie do momentu powrotu do Warszawy czuliśmy się zaopiekowani, zadowoleni . Wróciliśmy z głowami pełnymi pięknych krajobrazów i chętni do dalszych podróży dzięki przewodnikowi Tomkowi, który zadziwiał nas codziennie swoim profesjonalizmem i niesamowitą wiedzą. Małgorzata O.
Wycieczka Magi Jordanii, piękne zabytki, dużo wrażeń, których pozytywny wyraz popsuł fatalny pilot (...) - mam nadzieję nigdy go więcej nie spotkać. Nie polecam wycieczki fakultatywnej "Amman nocą" - za 30 USD godzinny spacer po ulicach oraz herbata z torebki i kawałek słodkiego placka z owczego sera to przesada. Fatalny hotel Fanar w Ammanie. Zbyt mało czasu w Petrze i na pustyni a za dużo w innych mniej atrakcyjnych miejscach. Biuro Wilda Travel zdecydowanie lepiej zorganizowało wycieczkę.
Wróciliśmy mimo wszystko pełni wrażeń z wycieczki "Magia Jordanii". Niestety pilot (...) popsuł nam pozytywne wrażenia z wycieczki. Brak zaangażowania w przekazywanie nam informacji na temat Jordanii i zwyczajów tam panujących - nie chciałbym go spotkać więcej na swojej turystycznej drodze., Do tego wadliwie działający mikrofon w autobusie potęgował negatywne wrażenia. Amman nocą to całkowita porażka, za 30 USD herbata z torebki oraz kawałek miejscowego placka - nie polecam nikomu.
Sz. P. Obowiązkowe napiwki 4 dol. dzien/os. na początku wycieczki to haracz a nie napiwek. Większość wstępów to bezpłatne świątynie to na co 155 dolców?czyli pół na pół. Tak robiła śp. Triada i padła. Niektóre obiadokolacje była uważana za przystawki a nie kolację.Super wycieczka do winiarni ale chyba tylko ze była płatna 45 dol.Z pozytywów uważam dobre hotele i wspaniały przewodnik Tomek w odróżnieniu od grupy z Poznania którzy mieli niemowę.Uczestnik (...) Jan.
Wspaniała wyprawa Gruzja od A-Z. Wszystko zgodne z programem, a pani Magda opiekun grupy rewelacyjna, profesjonalna, sympatyczna, empatyczna, wielkie dzięki Pozdrawiam serdecznie Halina D.
Nie zapomniana wycieczka,bardzo wysoki standard hoteli ,przewodnicy bardzo mili i przesympatyczny kierowca autobusu.
Wyjazd z pilotem wycieczki Tomkiem (...). Tomek był nie tylko profesjonalistą, ale również pasjonatem swojej pracy. Jego głęboka wiedza na temat Azerbejdżanu, Gruzji i Armenii, ich historii, kultury i tradycji, sprawiła, że wycieczka stała się nie tylko zwiedzaniem, ale także prawdziwą lekcją edukacyjną. Jego umiejętność organizacji sprawiła, że wszystko przebiegało płynnie, a my mogliśmy skupić się na czerpaniu radości z podróży. Dzięki Tomkowi podróż stała się pięknym przeżyciem. Irina P.
Atrakcyjna oferta , tydzień objazdem po Gruzji 3000 zl. . Przelot samolotem , 4 trzygwiazdkowe hotele , śniadania i obiadokolacje, opieka pilota . 150$ za dodatkowe wycieczki fakultatywne. Błyskotliwy pilot, Zuza wielkie dzięki .
Z ecco travel byliśmy na Islandia - kraina żywiołów i była to jedna z lepszych naszych wycieczek. Bogaty program wycieczki plus super piloci Karolina i Michał, którzy dodali sporo fajnych bonusów od siebie (również tych mniej obleganych miejsc przez turystów). Dodatkowo warto wspomnieć, że w ciekawy sposób potrafią przedstawić życie i zwyczaje panujące na Islandii.
Wycieczka do Jordanii super.Wielkie podziękowania Pani Zuzannie..Takiego pilota wycieczki z takim zaangażowaniem do tej pory nie spotkałam.
Oferta bardzo ciekawa. Pobyt w Gruzji uważam za bardzo udany. Nasz przewodnik pan Tomasz bardzo starał się spełnić oczekiwania grupy, Suro- przewodnik gruziński - miły,sympatyczny i bardzo życzliwy. Polecam- podróż marzeń.
Oferta biura na wycieczkę objazdową Magia Jordanii była zgodna z przedstawioną ofertą,jedynym mankamentem była zmiana terminu wyjazdu spowodowana zbyt małą ilością uczestników.Wysokie kompetencje oraz zaangażowanie pracowników biura Wakacji.pl ,które pośredniczyło w zakupie oferty z biura Ecco Travel sprawiło,że jesteśmy bardzo zadowoleni .Organizacja wycieczki przez Ecco Travel na wysokim poziomie,program zwiedzania,transfery,hotele oraz wspaniałe panie pilotki,Pani Edyta i Amira.Super,dziękuję
Właśnie wróciłyśmy z wycieczki objazdowej Gruzja od A do Z jesteśmy zachwycone orgaznizacją całej wycieczki , jedzenie i zakwaterowanie bez zastrzeżeń. Pilot Pan Jacek B. cudowny człowiek cierpliwy, empatyczny ,zawsze uśmiechnięty z olbrzymią wiedzą , z pasją opowiadał nam o tym kraju .Gruzja to przepiękny kraj, Gruzini bardzo gościnni polecamy wszystkim niezdecydowanym.
Witam nasz wyjazd z biurem Ecco Travel to naprawdę nie zapomniana chwila wycieczka do Japonii to spełnienie marzeń i udal się w 100% a przewodnik to księga wiedzy . Polecam
Hotel Stamatia,Ayia Napa.Hotel dobry.Polecam.Ocena biura 6, 5/10. Byłoby 10 gdyby nie stres na lotnisku.W panelu klienta sa wszystkie potrzebne materiały.Było wyraźnie napisane,że po przylocie mamy szukać stanowiska Delta Wings w hali przylotów.Stanowisko widać.Byliśmy tam 20 min.Nikogo tam nie było.Prawie wszyscy turyści z samolotu się rozeszli,tam dalej nikogo nie było.Szukaliśmy na zewnątrz Delta Wings.Nie było. Cudem okazało się, że p. z Grecosa nas mają na liście.Trzeba było to napisać :\
Wyjazd do Jordanii napewno tak,ale nie z tym biurem. W Jordanii popsuty autokar,mikrofon w nim lub głośniki. Kąpiel w Morzu Czerwony to sztuczna marina przy drogim hotelu porażka. Piloci kierują do drogich restauracji i sklepów widocznie mają w tym interes.
Byliśmy na wycieczce Magia Jordani. Hotele w porządku, jedzenie i organizacja biura też. Atutem tej wycieczki była Patrycja, która jest skarbnicą wiedzy o Jordanii, jest bezpośrednia, pomocna, empatyczna. Były małe klopoty z autobusem, Patrycja zaraz sprawnie załatwiła nowy. Były problemy zdrowotne, też nie zostawiła na tym problemem. Planujemy kolejne wakacje do Izraela oczywiście z Patrycją. Pozdrawiamy. 🙂👍🥰